FaceBreak activeaza posibilitatea de a folosi FaceTime pe o retea 3G

   FaceBreak este un tweak lansat anul trecut in Cydia care permitea posesorilor de iPhone 4 si iPod Touch 4G sa efectueze apeluri FaceTime folosind o reatea de date 3G si nu una Wi-Fi. Tweak-ul scotea practic limitarea impusa de Apple in ceea ce priveste posibilitatea de a face apeluri FaceTime numai prin Wi-Fi iar aseara dezvoltatorul sau l-a actualizat facandu-l compatibil cu iOS 5-ul companiei Apple. Acum putem utiliza FaceBreak pentru a face apeluri FaceTime prin 3G de pe orice iDevice care are jailbreak facut si Cydia instalata.

   FaceBreak este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss insa nu este gratuit ci costa 1.99$. Acum cateva saptamani am scris acest articol care va arata cum sa activati posibilitatea de a face apeluri FaceTime prin 3G si daca nu aveti bani sa cumparati tweak-ul este o metoda alternativa buna pentru activarea optiunii.

9 COMENTARII

  1. O prostie de functie pe care nu o folosesc dar imi ia cate 20 de centi de fiecare data cand instalz ios prin sms automat, mise pare o stupizenie ,dupa ce ca am dat o gramada de bani pe telefon mai dau si bani de activare la prostia asta.

  2. cum adica zaone in momentul cand se activeaza reteaua se activeaza si FaceBreak automat si imi da scrin pe telefon ,imi spunca ca acum pot suna si cu prostia asta de alipcatie,eu am facut tiket pe abonament si in fiecare luna vad pe facutura ca de cate ori am reinstalat ios ,sa dat sms in anglia la un nr. +447…… in fine si costul lui e de 15 centi,dar in 2 luni am dat 2 euro in cazul asta pana la sfarsitul anului mai imi luam un telefon .