Un iPhone 4 ia foc in timpul unui zbor, bateria pare a fi de vina

17

   Sunt sigur ca ati auzit pana acum diverse povesti care aveau in prim-plan terminale iPhone care luau foc din senin iar astazi am pentru voi una asemanatoare. Se pare ca in timpul unui zbor deasupra Australiei un iPhone 4 ar fi luat foc din senin si a speriat pasagerii unui avion detinut de o companie australiana. Dispozitivul scotea fum si se pare ca ardea in partea de jos, acolo unde se afla bateria, o veche sursa de probleme nu doar pentru terminale iPhone ci si pentru iPod-uri, motiv pentru care Apple a si initiat un proiect de schimbare a terminalelor iPod cu anumite baterii.

Regional Express (Rex) flight ZL319 operating from Lismore to Sydney today had an occurrence after landing, when a passenger’s mobile phone started emitting a significant amount of dense smoke, accompanied by a red glow. In accordance with company standard safety procedures, the Flight Attendant carried out recovery actions immediately and the red glow was extinguished successfully.

   Apple desigur ca incearca sa minimizeze acest gen de incidente si ele sunt oricum rare insa trebuie sa aveti intotdeauna grija cu iDevice-urile pe care le detineti. Acest gen de incidente i se pot intampla oricui indiferent ce terminal are insa cele in care sunt implicate iPhone-uri atrag intotdeauna cea mai mare atentie din partea presei.