Un iPhone 4 ia foc in timpul unui zbor, bateria pare a fi de vina

   Sunt sigur ca ati auzit pana acum diverse povesti care aveau in prim-plan terminale iPhone care luau foc din senin iar astazi am pentru voi una asemanatoare. Se pare ca in timpul unui zbor deasupra Australiei un iPhone 4 ar fi luat foc din senin si a speriat pasagerii unui avion detinut de o companie australiana. Dispozitivul scotea fum si se pare ca ardea in partea de jos, acolo unde se afla bateria, o veche sursa de probleme nu doar pentru terminale iPhone ci si pentru iPod-uri, motiv pentru care Apple a si initiat un proiect de schimbare a terminalelor iPod cu anumite baterii.

Regional Express (Rex) flight ZL319 operating from Lismore to Sydney today had an occurrence after landing, when a passenger’s mobile phone started emitting a significant amount of dense smoke, accompanied by a red glow. In accordance with company standard safety procedures, the Flight Attendant carried out recovery actions immediately and the red glow was extinguished successfully.

   Apple desigur ca incearca sa minimizeze acest gen de incidente si ele sunt oricum rare insa trebuie sa aveti intotdeauna grija cu iDevice-urile pe care le detineti. Acest gen de incidente i se pot intampla oricui indiferent ce terminal are insa cele in care sunt implicate iPhone-uri atrag intotdeauna cea mai mare atentie din partea presei.

17 COMENTARII

  1. Cam nasoala treaba sincer.
    Dar este posibil sa fi avut aceasta probleme pentru ca a umblat la el pentru ca marul dupa spate este cel cu fata lui stev.
    Cine stie….

  2. After landing nu e tot una cu “in timpul zborului” . Era jale mare daca se intampla in timpul zborului, aterizare de urgenta la cel mai apropiat aeroport, anchete etc.

  3. @tmg : aia nu e sigla cu fata lui steve jobs ( nu exista carcasa originala cu asa ceva :)) ) …. Ti se pare , din cauza crapaturii…

  4. @sparxxx Stiu ca nu exista carcasa originala cu asa ceva, tocmai de aceea am zis ca poate si-a bagat el nasul in telefon (adica a pus o astfel de carcasa spate) si tocmai de aceea ia facut poc.

    Mie unu mi se pare sa fie fata lui steav daca dai zoom

  5. De ce fake?!! Mihai?!! Eu am un prieten care i a explodat bateria intr un sertar noroc ca nu era afara si prin zona. Era un Nokia si nu cred ca are importanta marca. Daca vb de marci de top. Si la altul i sa tot unflat pana ia scos capacul . Stiu nu au luat foc dar…. Deacea mi nu mi place ca nu pot sa scot bateria normal si simplu la Iphone. Ca nu pot sa maresc memoria cu un card ma deranjeaza mai putin dar ca nu pot sa i scot bateria…e mult mai deranjant..cum si asa cum nu ma tine bateria…

  6. bateria se poate scoate iar la ip4 e mai usor ca la ip3gs ….la 3gs e un pic mai multa migaleala mai ales cu suruburile…:)))

  7. Stiu ca e un pic mai usor dar intr un caz mai special ca acesta daca ai scoate repede bateria ai evita distrugerea totala a tel.

  8. Si mie mi se pare ca ar fi o fata dar nu a lui Steve ci mai de graba a lui Alfred Hichcock cand incep sau se termina filmele sale. 

  9. Am dat si eu zum,am scos si pe un ecran mai mare,am luat alta poza cu logoul fetei lui SJ si asta sigur nu este cu fata lui,urariti o crapatura ca trece exact pe acolo si de acolo iluzia….

  10. “nu introduceti si nu puneti acumulatorul pe aparate de incalzit, cum ar fi calorifer, soba, radiator. Cand este supraincalzit, acumulatorul poate exploda.”. Daca te joci in draci.. si il ti in charge.. in cele din urma.. o sa explodeze, asta scrie si in instructiuni.. asa ca nu vad de ce sa nu credeti.