Un nou iPhone 4 \”arde\”, de aceasta data in timp ce se incarca

   V-am spus zilele trecute ca un terminal iPhone 4 a luat foc in interiorul unui avion care incepuse procedura de aterizare si acum revin cu informatii despre un alt iPhone care a suferit exact aceeasi soarta. In imaginea de mai sus avem dispozitivul care aparent ar fi luat foc in timp ce se afla la incarcat pe masa unui utilizator. Acesta spune ca se afla la doar cativa centimentri de terminal cand acesta a inceput sa scoata fum si apoi sa scoata scantei, totul din senin in timp ce era conectat la calculator si se incarce.

In the morning, I woke up seconds before witnessed the burning of my iPhone when I saw a lot of sparks and black smoke out of the cell. My room was impregnated with an unbearable smell smoke! That moment, turned off the power switch in the room to remove the cell the outlet. Soon after, I opened the windows of the room and turned on the fan to remove smoke, that just came out completely on Tuesday morning. I do not hurt, although the unit is about 15 cm and height of my eyes.

   De vina pare a fi bateria dispozitivului care aparent s-ar fi aprins probabil din cauza unei defectiuni de fabricatie. Din pacate acesta este cel de-al doilea incident aparut la doar cateva zile distanta de cel din avionul unei companii australiene. Incidente de acest gen sunt rare insa cand se intampla atrag atentia tuturor pentru ca lumea nu se asteapta ca un dispozitiv presupus premium sa ia foc din senin. Daca vi se intampla asa ceva, aerisiti imediat camera in care va aflati deoarece fumul scos de terminal este toxic si este recomandabil sa nu il inhalati.