Cyber Monday: Zagg ofera 50% reducere pentru propriile produse

   Dupa Black Friday majoritatea marilor magazine americane organizeaza Cyber Monday, o zi in care reducerile sunt din nou aduse in prim-plan pentru cei care nu au reusit sa achizitioneze ceva in „vinerea neagra”. Pentru aceasta zi cei de la Zagg au pregatite reduceri de 50% pentru produsele din propriul magazin online si reducerile sunt disponibile pentru toata durata acestei zile. Desigur ca nu toate produsele companiei sunt disponibile la reducere insa daca nu ati reusit sa cumparati ceva vineri, poate reusiti astazi.

   Aici aveti pagina promotiei celor de la Zagg si da, compania livreaza produsele in Romania asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la acest aspect. Happy Shopping.

Articolul precedentiOS 5.1 si solutia de untethered jailbreak
Articolul următoriPad 2 disponibila la pret promotional la eMAG
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.