iPhone 5.1 descoperit in iOS 5.1

   Dupa iPad 3 si Apple TV 3G iata ca avem in iOS 5.1 primele referinte cu privire la terminalul iPhone 5 pe care Apple il va lansa anul viitor. Chiar daca nu se va numi asa, Apple il identifica drept iPhone 5.1 in iOS 5.1 si asta ne da de inteles ca trecerea de la iPhone 4S la urmatorul model va veni cu modificari importante. Chip-ul A6 cu un nou procesor, poate un ecran mai mare, poate o carcasa de aluminiu in partea din spate, poate o camera mai mare si mai performanta si poate cine stie ce alte noutati vor fi implementate de Apple in urmatoarea versiune a terminalului iPhone.

   iPhone 4S a fost lansat acum mai bine de o luna si jumatate insa inginerii companiei Apple testeaza intens modelul care urmeaza sa fie lansat pe piata anul viitor si iOS 5.1 este prima dovada in acest sens. Din pacate deocamdata alte informatii cu privire la noul terminal nu se cunosc insa iOS 5.1 abia fost lansat si prea putini au apucat sa il verifice, cum trebuie dar in zilele urmatoare sunt sigur ca vom afla tot mai multe lucruri noi despre informatiile care se ascund in el.

10 COMENTARII

  1. @Zaone, off topic. Ti se intampla sa se opreasca 4S-ul din senin? Are o vara de a mea un 4S de vreo 2 saptamani, si e a doua oara cand i se opreste telul, odata in timpul zilei, iar acuma peste noapte. Baterie full.

  2. Sincer cred ca esti pe o pista gresita. Acolo mi se pa ca e o lista cu device-urile si cu limitarile ce ar trebui sa se aplice lor. Mai degraba ceea ce e dupa virgula e un parametru, deci cred ca iPhone 5 va avea limitarea 1 sau modul de functionare 1.