Video: Cluzee – un asistent inteligent facut pentru Android OS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SeDZ4Trn_jk[/youtube]

   Apple a prezentat Siri drept un asistent inteligent capabil sa inteleaga tot ceea ce un utilizator vorbeste, capabil sa execute comenzi in baza instructiunilor date de utilizator, capabil sa mentina sirul unei conversatii plus multe altele. Pana la lansarea Siri nu prea existau sisteme asemanatoare pe smartphone-uri insa o data cu lansarea sa incep sa apara altele care la baza au aceeasi functionalitate insa ofera cateva lucruri in plus. Cluzee este un nou asistent inteligent care in mare functioneaza exact ca Siri insa vine cu cateva lucruri in plus.

   Cluzee este capabil sa rezerve bilete de avion, sa rezerve bilete la restaurant, sa trimita singur email-uri, sa coroboreze datele din site-uri web cu cele din terminal, practic este un Siri cu ceva mai multe functii disponibile. Problema este ca pana la aparitia Siri in iPhone 4S exista o aplicatie cu acelasi nume in App Store care era capabila sa faca tot ceea ce ne prezinta Cluzee insa Apple a renuntat la acele functii. Acum Cluzee pare sa fie mai bun decat Siri insa abia cand vom vedea un clip video cu o comparatie intre cei doi asistenti vom sti daca versiunea pentru Android OS este intr-adevar peste Siri.

   Eu ma astept ca Siri sa recunoasca mai bine ceea ce rosteste utilizatorul si sa fie nul pe partea de facut rezervari, etc, lucruri care oricum la noi sunt indisponibile.

UPDATE: Iata si un test in lumea reala pentru Cluzee.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dd5Nex63qQY[/youtube]

18 COMENTARII

  1. this Cluzee sucks!!! :)) competitir a lui Siri pe naiba e o porcarie de aplicatie, si da ZaOne ai fost mult prea obiectiv , e doar o incercare esuata de a face o aplicatie sa semene cu Siri!

  2. Cand am postat eu clipul nu era postat. Esti subiectiv cu privire la siri in cazul de fata si cu privire la produsele apple in general. Asta e parerea mea observand postarile tale de vre-un an incoace.

  3. Auzi, ai spus aceeasi chestie de 2 ori, spune-mi macar aici punctual de ce sunt subiectiv. Daca nu ai argumente atunci care e valoarea comentariului tau?

  4. Apple power, oricat sar chinui restu nu vor reusi sa faca ceva perfect, si sa nu uitam ca Siri e beta si poate peste vreun an cand va suporta si 80% din limbi si va avea si mai multe cunostinte sigur nu ii va ajunge nimeni din urma.

  5. LOL ! Din primul video parea ceva interesant, chiar ma facuse curios. cand am vazut in schimb cum se prezinta porcaria aia de aplicatia m-a cam bufnit rasul…e de tot rasul aplicatia aia ! plus ca vocea robotica a aplicatiei cluzee suna ca dracu ! competitor cu siri? sure…poate peste 10 ani ! SUNT EXTREM DE SUBIECTIV : ANDROIDS SUX ! Care va e problema?

  6. deasemenea observ ca esti destul de iritat de comentariile mele.
    argumente(desi sunt evidente)
    – “ridici in slavi” produsele apple- desi nu totdeauna sunt ceea ce se vor a fi…vezi ios 5.0 care din punctul meu de vedere are destule bug-uri deranjante.
    – mai tot timpul scoti in evidenta bug-urile din android os, lasand pe plan secund partile bune.

  7. Ok, in cazul in care nu ai mai multe personalitati, asta e primul comentariu publicat de tine cu acel nickname aici. Daca ai comentat sub alte denumiri te rog sa imi spui ca sa fac o legatura cu ceea ce mai ai de spus.
    1. Aici este un blog dedicat produselor Apple, presupun ca nu te astepti sa vezi aici laudand android-ul iar daca te asteptai sa vezi asta, imi pare rau dar… intelegi tu.
    2. Probabil nu ai citit zecile de articole cu buguri ale iOS 5 si probleme ale iPhone 4S/4/3GS/iPad sau poate le-ai citit dar arunci sageti doar ca sa bifezi un comentariu.