Apple cere unei instante germane sa interzica vanzarea Samsung Galaxy Tab 10.1N

   Acum mai bine de o saptamana v-am spus ca Samsung a schimbat design-ul si denumirea versiunii pentru Germania a tabletei Galaxy Tab 10.1 pentru a repune dispozitivul in vanzare dupa interdictia obtinuta de Apple. In imaginile de mai sus aveti noua versiune a tablete(in partea de sus) si desi schimbarile sunt evidente, Apple a decis sa introduca o cerere prin care sa obtina o interdictie de vanzare si pentru acest nou model. Cererea companiei Apple a fost introdusa la o instanta din Dusseldorf care va lua o decizie asupra ei abia pe data de 22 decembrie.

Apple has requested a preliminary injunction, and the Duesseldorf regional court has scheduled a hearing on the matter on Dec. 22, a spokesman for the court told Dow Jones Newswires on Tuesday. 

The move has no effect on sales and distribution of the product, Samsung said in an emailed statement, while Apple repeated earlier comments that it intends to protect its intellectual property.

   Va fi interesant de vazut daca Apple va reusi sa convinga instantele germane ca si aceasta versiune merita sa fie interzisa la vanzare. Cei de la Samsung nu s-au consultat cu Apple atunci cand au lansat noua versiune a tabletei stiind ca nu vor obtine un aviz favorabil din partea lor si acum ramane sa vedem cum vor vedea instantele aceasta tentativa de a eluda legea. Partea buna pentru Apple este ca interdictia anterioara pentru Samsung Galaxy Tab se refera la toate cele trei modele ale tabletei, de 10.1, 8.9 si 7.7 inch.