iPhone – cel mai cautat cuvant pe Yahoo! Search

   2011 a fost anul iPhone-ului si nu al tabletei iPad, asa cum spunea Steve Jobs in luna martie la conferinta de prezentare a iPad 2. Intr-o conferinta de presa organizata de Yahoo, un reprezentant al companiei a dezvaluit ca iPhone a fost cel mai cautat cuvant al anului 2011 pe motorul de cautare Yahoo! Search. Timp de 9 ani de zile niciun gadget nu a ocupat prima pozitie in acest top insa anul acesta iPhone-ul a detronat nume celebre precum Jennifer Lopez, Kim Kardashian sau Kate Perry.

This is the first time since 2002 that we have had a gadget at No.1, which is an iPhone.” Vera Chan, a Web trend analyst at Yahoo!, said in a conference call announcing the results of the review now in its 10th year.

“Even though the product has been around for four years it just became such a major news story,” she added.

   Apple are in magazine un produs cu un brand extrem de puternic si extrem de cautat, cel putin in America si va fi interesant de vazut ce fel de statistici pentru cautari va publica Google. Yahoo! Search este un motor de cautare care nu este la fel de utilizat precum Google Search si abia astept sa vad ce are Google de spus cu privire la cele mai cautate cuvinte ale anului 2011. Interesant este ca termenul Android nu apare in mentiunile celor de la Yahoo! privind top 10 cele mai cautate cuvinte insa cred ca Google va schimba acest lucru.