Mophie retrage de pe piata zeci de mii de carcase cu baterie externa defecte

    Mophie este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru iDevice-uri si recent compania a retras nu mai putin de 32.000 de carcase cu baterie externa din magazinele Best Buy din Canada si SUA. Se pare ca toate aceste carcase cu baterie externa ar avea o problema care ducea la supraincalzirea bateriei in timpul utilizarii cu un terminal iPhone. Cei de la Mophie au descoperit aparent sursa problemei si au reusit sa o localizeze doar la anumite batch-uri de produse care au fost retrase din magazine insa nu se stie cate dintre ele au fost vandute in magazinele din lumea intreaga.

Electronics retailer Best Buy Co Inc is recalling about 32,000 Rocketfish battery cases for iPhones because of a fire hazard, the Consumer Product Safety Commission and Health Canada said. The Richfield, Minnesota, company and the CPSC have received about 14 reports of the Rocketfish Model RF-KL12 Mobile Battery Case overheating while charging in the United States, the CPSC said in a Wednesday statement on its website. They include three reports of minor burns and four reports of minor property damage.

   Mophie Rocketfish RF-KL12 este modelul de carcasa afectat si se pare ca unii utilizatori s-au trezit cu carcasele arse si cu terminale iPhone afectate dupa utilizarea accesoriului. Daca ati cumparat recent o asemenea carcasa ar fi bine sa aveti grija cu ea deoarece s-ar putea sa va treziti intr-o situatie precum cea de aici.