Video: Lumea vazuta prin ochii lui Steve Jobs

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UvEiSa6_EPA[/youtube]

   Ceea ce vedem in clipul video de mai sus nu reprezinta o informatie noua, ea este disponibila de cateva luni insa ceea ce spune Steve Jobs acolo este adevarat. Atunci cand realizezi ca tot ceea ce vezi si utilizezi este in fapt rodul imaginatiei altor oameni iti dai seama ca si tu poti face, intr-o anumita masura, ceva pentru a schimba lumea in care traiesti. Dupa ce reusesti intr-adevar sa schimbi ceva cu adevarat important pentru tine, si poate nu numai, realizezi ca vrei sa faci mai mult, lucru pe care Steve Jobs l-a facut timp de trei decenii si pe care altii il vor face in absenta lui.

5 COMENTARII

  1. Tocmai. Simplu, usor; dar majoritatea oamenilor le e greu sa gandeasca usor si simplu si mai ales pas cu pas si acest lucru nu duce spre succes.

  2. Asa e . Daca fiecare si ar aduce grauntele de nisip in orice domeniu si desigur si in mediul nostru prin onestitate, bunatate, solidaritate ,compasiune, toleranta si lista ar putea continua lumea noastra tara noastra ar fi mai buna si nu ar mai fi atatea probleme. Asta s ar traduce sa facem cea ce facem cat mai bine posibil si eficent.