Video: Infinity Blade 2 ruland pe iPhone 4S vs iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8EcveSVgVOY[/youtube]

   Infinity Blade 2 este cel mai avansat joc din punct de vedere grafic pentru platforma iOS si in clipul video de mai sus avem o demonstratie a modului in care functioneaza pe iPhone 4 si iPhone 4S. Cei de la Epic Games au spus in repetate randuri ca pe iPad 2 si iPhone 4S vor exista elemente grafice mult mai complexe decat pe iPhone 3GS/4 si iPad/iPod Touch 3G/4G iar testul de mai sus ne arata cat de mare este diferenta intre vechile iDevice-uri si cele noi. Testul este facut de catre italienii de la iphoneitalia si se aplica pentru orice iDevice.

   Pe iPhone 4S-ul din stanga nu doar ca avem parte de o grafica mult mai complexa insa avem parte si de o fluenta mult mai buna in joc. iPhone 4 are unele probleme in ceea ce priveste rularea fluenta a jocului, mai ales atunci cand se face trecerea de la un trailer la o scena de gameplay. Sincer sa fiu eu unul ma asteptam ca diferenta sa fie atat de mare pentru ca Epic Games a colaborat cu Apple si in final trebuia dezvoltat un joc, care sa motiveze utilizatorii sa cumpere cele mai noi iDevice-uri disponibile pe piata.

19 COMENTARII

  1. L-am jucat si eu pe iTouch 4 5.0.1 JB
    Grafica e ca la versiunea 1(deci nici pe iPod nu i-au bagat grafica noua…era de asteptat)
    Cat despre joc…cam aceeasi mancare de peste…te bati sa faci level mare si o iei de la inceput…

  2. nu cred ca jocu asta va determina oamenii sa cumpere iPhone 4S … sa fim seriosi ca se vede sau se misca un pic mai bine pe iPhone 4S nu are cum influenta pe cineva in decizia achizitionarii unui telefon …

  3. Veti fi surprinsi sa aflati ce ii determina pe unii sa cumpere un telefon.
    @Blitzkrieg: Joaca-l pe iPad 2 sau iPhone 4S sa vezi ce au bagat. Cu iPod Touch 4G nu poti spune ca nu aduce nimic nou.

  4. Pacat ca versiunea crack-uita nu se salveaza in iCloud.
    De fiecare data te da de la inceput cand iti explica tipa care e mersul…

  5. Poate par spamer , am mai scris intr-un post .Jocul , din punctul meu de vedere , e super realizat si ofera exact ce isi doreau jucatorii ahtiati dupa versiunea 1.O problema am , si una mare .Mie se reseteaza mereu caracterul.Nu pricep care ar fi problema .Am iphone 4 versiune 5.01. A mai patit inca utilzator al idevice.ro aceeasi problema dar nici el nu stie de ce. Imi vine sa ma las pagubas , e prea tare jocul :))

  6. jocul l-am terminat in 2 zile… e prima data cand am jucat,nuam jucat pe 1 ,asta fiind prima experienta…Hmm…pe ipad 2 l-am jucat….intr-adevar,grafica e draguta,insa cand m-am bucurat mi bine si am inceput sa ii vad rostul…. s-a termiat.E un joc plictisitor dupa parerea mea,aceeasi branza faci de 50 de mii de ori…

  7. sincer nu pot sa inteleg oamenii care se joaca pe telefon un joc pentru grafica buna… mie imi e suficient un joc gen cut the rope sau doodle jump… daca vreau un joc cu grafica buna ma joc pe ps3 sau pc

  8. @ Claudiu :as vrea sa te vad cu lcd-ul si ps3 in metrou sau tramvai.Iar cum timpul e din ce in ce mai scurt ma joc pe unde imi permite timpul.As vrea sa am si eu timp sa pierd cite 3 4 ore pe zi la playstation.

  9. Nu am nimic cu psp-ul si eu am unul printr-un sertar .Sunt sigur ca daca ar fi avut si un loc de cartela sim era si acum fruntas la vanzari dupa 10 ani .Referitor la ce i-am rapuns lui Claudiu , el a comentat asta:”daca vreau un joc cu grafica buna ma joc pe ps3 sau pc”