iDrive permite atasarea tabletei iPad 2 la volanul masinii tale

  iDrive este un nou accesoriu pentru tableta iPad dedicat in exclusivitate soferilor deoarece le permite acestora sa foloseasca tableta chiar si atunci cand conduc. Accesoriul se monteaza direct pe volanul unei masini si permite atasarea tabletei iPad sau a oricarei alte tablete in el. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa va intindeti intr-o parte pentru a folosi tableta si aveti acces la orice direct de la volanul vostru indiferent daca stationati sau masina ruleaza pe soea.

Introducing the iDrive – a new way to stay connected to the world around you through your favorite devices – all while operating the vehicles you love!  Enjoy a good book on a leisurely motorcycle ride, shoot up killer robots on the way to work, or surf the internet while mountain biking.  With iDrive, you rule the road.

  Daca ideea v-a placut atunci va anunt ca este doar o farsa unei companii americane. Desi multi soferi si-ar dori sa primeasca asa ceva de Craciun, montarea unui asemenea dispozitiv pe volan v-ar asigura primirea unei amenzi de la politie. Mai mult decat atat folosirea unui asemenea accesoriu este extrem de periculoasa insa chiar si asa cred ca in viitor va iesi un producator cu un asemenea dispozitiv pe piata.

6 COMENTARII

  1. Faza cu claxonul se poate remedia, tipic romanilor, mai bine scoate semnu pacii pe geam si il baga undeva decat sa dea claxon

  2. astia-s nebuni… pai o sa se tripleze accidentele..
    si cum s-a spus mai sus airbag-ul ce face, o ia pe langa ipad..
    fata soferului o sa fie patentata de Apple ca iFace daca se declanseaza airbag-ul.