Adauga o consola pentru Firebug in Safari intr-un mod foarte simplu

   Safari este unul dintre cele mai simple browsere pentru terminale mobile deoarece ofera un set de functii extrem de mic si totul in ideea de a imbunatati experienta de navigare pe internet. Daca nu aveti jailbreak pe iDevice-urile voastre nu puteti imbunatati experienta utilizarii browserului Safari insa puteti instala alte browsere care au mai multe functii incluse insa nu functioneaza la fel de bine. Pentru cei care nu vor jailbreak dar doresc o consola Firebug pentru propriile iDevice-uri exista acum o metoda foarte simpla de a face acest lucru.

   Practic tot ceea ce trebuie sa faceti este sa creati un bookmark in browserul Safari pe care sa il denumiti Firebug. Dupa ce ati facut bookmark-ul trebuie sa il editati si in locul url-ului sa adaugati textul de mai jos :

javascript:(function(F,i,r,e,b,u,g,L,I,T,E){if(F.getElementById(b))return;E=F[i+’NS’]&&F.documentElement.namespaceURI;E=E?F[i+’NS’](E,’script’):F[i](‘script’);E[r](‘id’,b);E[r](‘src’,I+g+T);E[r](b,u);(F[e](‘head’)[0]||F[e](‘body’)[0]).appendChild(E);E=new%20Image;E[r](‘src’,I+L);})(document,’createElement’,’setAttribute’,’getElementsByTagName’,’FirebugLite’,’4′,’firebug-lite.js’,’releases/lite/latest/skin/xp/sprite.png’,’https://getfirebug.com/’,’#startOpened’);

  Pentru a activa consola Firebug trebuie doar sa vizitati un website si sa deschideti bookmark-ul dupa ce s-a incarcat pagina web iar rezultatul va fi precum cel de mai sus. In consola Firebug veti avea acces la codul sursa al website-ului si la multe altele insa tot procesul este util doar pentru cei care au intr-adevar nevoie de asa ceva. Daca procesul nu functioneaza cu, codul de mai sus atunci incercati sa il copiati pe cel de aici.

4 COMENTARII

  1. e mai complicat sa intelegi cele 3 commenturi de mai sus , decat ce inseamna in sine “firebug”

    dati si voi un google si aflati