FlashLaunch – o noua metoda de a avea iconite pentru setarile din iOS

   Cred ca oricare dintre voi ar fi extrem de multumit daca nu ar fi nevoit sa faca jailbreak pentru a avea posibilitatea de a adauga iconite pentru setarile din iOS. Eu unul ma bucur ca am posibilitatea de a face in continuare acest lucru desi sistemul a fost blocat in iOS 5.1 si pentru cei care nu vor sa instaleze diverse profiluri pentru aceste iconite exista acum aplicatia FlashLaunch. Aplicatia este disponibila in App Store si dupa cum vedeti in imaginea de mai sus ea vine gata setata cu iconite pentru cele mai importante setari ale iOS.

FlashLaunch allows you in a single screen quick access to some features of your device that you specified as url (manual or automatic configuration url). For example, how many times you fought in order to find on your iPhone menu the path to enable the bluetooth or the wi-fi? FlashLaunch allows you quick access to the main settings of your device putting them togheter just in one control panel where you can manage.

   Pentru a avea acces la setari trebuie doar sa instalati aplicatia si sa mutati iconitele in Springboard-ul vostru fara a mai fi nevoiti sa incarcati o pagina web separata. Din pacate aplicatia nu este gratuita si daca o cumparati acum s-ar putea sa nu o mai puteti folosi in iOS 5.1 insa eu cred ca pentru cei care nu vor jailbreak este o metoda buna de a avea shortcut-uri pentru cele mai importante setari ale iOS.

Pretul initial:
Numele:
FlashLaunch

0.79

s





Developer: Enrico De Michele
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: FlashLaunch, the speedy way of setting your device.

FlashLaunch allows you in a single screen quick access to some features of your device that you specified as url (manual or automatic configuration ur…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.2 Mb