Video: iFaith 1.4 salveaza SHSH-uri pentru iOS 5.0.1 si ne permite sa facem restore folosindu-le

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m2FqqR8iN_k[/youtube]

   Dupa cum prea bine stiti deja Apple a blocat posibilitatea de a mai face restore la iOS 5 prin schimbarea modului in care iTunes face restore iDevice-urilor noastre. Dev Team a avertizat utilizatorii sa nu faca update la iOS 5.0.1 pentru ca nu vor mai putea reveni vreodata la iOS 5 si dupa cum se prezinta situatia se pare ca toti cei care nu mai au iOS 5 instalat nu il vor mai putea instala vreodata. Pentru cei care inca au iOS 5 instalat exista acum iFaith 1.4, un program care le permite sa salveze SHSH-uri pentru iOS 5, SHSH-uri pe care le pot folosi mai apoi pentru a face restore la acea versiune a iOS.

   iFaith functioneaza numai cu iDevice-urile vechi, adica tot ce s-a lansat inainte de iPad 2 si iPhone 4S si salveaza SHSH NUMAI pentru versiunea de iOS instalata in terminalul vostru. Sa spunem ca aveti iOS 5.0 instalat acum, ei bine puteti salva SHSH fara a avea jailbreak facut si puteti reinstala iOS 5 ori de cate ori vreti dupa aceea. Daca aveti iOS 5.0.1 sau 4.3.5 instalat acum in iDevice, ei bine nu mai puteti salva SHSH pentru iOS 5 vreodata insa puteti salva SHSH pentru versiunea instalata in iDevice-ul vostru. SHSH-urile salvate cu TinyUmbrella sau prin Cydia sunt incompatibile cu iFaith.

   iFaith este compatibil numai cu Windows deci nu il veti putea folosi pe Mac sau alta platforma. Puteti descarca iFaith 1.4 de aici, noua versiune este compatibila cu orice versiune a iOS pana la 5.0.1. Pentru a salva un SHSH cu iFaith trebuie sa introduceti terminalul vostru in DFU Mode si sa apasati butonul Dump SHSH Blobs. Un tutorial care va arata cum sa faceti un custom ipsw voi face mai tarziu. Nu trebuie sa aveti jailbreak facut pentru a utiliza iFaith si nu puteti utiliza iFaith cu iPad 2 si iPhone 4S.