Video: iLaunch Thunder – Primul \”lansator de rachete\” controlat de un iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xEPXp7x0-po[/youtube]

   iDevice-urile sunt dispozitive perfecte pentru dezvoltarea unor aplicatiicare sa permita controlarea unor jucarii cu ajutorul lor si iLaunch Thunder este primul „lansator de rachete” controlat de un terminal iPhone. Desigur ca vorbim despre o jucarie care este construita sub forma unui lansator de rachete care este in totalitate controlat de terminalul iPhone al companiei din Cupertino. O aplicatie permite utilizatorilor sa controleze directia de tragere dar si momentul tragerii si clipul de mai sus prezinta cat se poate de bine intregul concept.

The iLaunch Thunder is a Missile Launcher made for iPod touch, iPhone, or iPad. Strike fear into the hearts of your fellow cube-dwellers with the iLaunch Thunder. Wirelessly controlled by your iPod touch, iPhone, or iPad, the iLaunch Thunder combines the best of Bluetooth technology and extreme innovation with a bit of insanity… With a 270°horizontal rotation, a vertical flexibility of more than 40° and a shooting distance of around 25 feet, the iLaunch Thunder will cover more than 1,400 square feet of your workspace. That definitely gives you more than enough coverage to declare some serious office warfare!

   iLaunch Thunder se incarca prin USB si este capabil sa trimita proiectilele la o distanta de maxim 8 metri, deci suficient de departe pentru a dobora aproape orice intr-o camera. Din pacate jucaria costa 82$, un pret destul de mare pentru un asemenea dispozitiv insa vine Craciunul si sigur se vor gasi destui care sa il cumpere. Acum nu pot decat sa mi-i imaginez pe soldatii americani cu iPhone-uri controland lansatoarele de rachete din Orientul Mijlociu.

Articolul precedentGoogle vinde aplicatii cu 0.1$, Apple doarme in papuci
Articolul următoriBooks update disponibil in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.