Video: iLaunch Thunder – Primul \”lansator de rachete\” controlat de un iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xEPXp7x0-po[/youtube]

   iDevice-urile sunt dispozitive perfecte pentru dezvoltarea unor aplicatiicare sa permita controlarea unor jucarii cu ajutorul lor si iLaunch Thunder este primul “lansator de rachete” controlat de un terminal iPhone. Desigur ca vorbim despre o jucarie care este construita sub forma unui lansator de rachete care este in totalitate controlat de terminalul iPhone al companiei din Cupertino. O aplicatie permite utilizatorilor sa controleze directia de tragere dar si momentul tragerii si clipul de mai sus prezinta cat se poate de bine intregul concept.

The iLaunch Thunder is a Missile Launcher made for iPod touch, iPhone, or iPad. Strike fear into the hearts of your fellow cube-dwellers with the iLaunch Thunder. Wirelessly controlled by your iPod touch, iPhone, or iPad, the iLaunch Thunder combines the best of Bluetooth technology and extreme innovation with a bit of insanity… With a 270°horizontal rotation, a vertical flexibility of more than 40° and a shooting distance of around 25 feet, the iLaunch Thunder will cover more than 1,400 square feet of your workspace. That definitely gives you more than enough coverage to declare some serious office warfare!

   iLaunch Thunder se incarca prin USB si este capabil sa trimita proiectilele la o distanta de maxim 8 metri, deci suficient de departe pentru a dobora aproape orice intr-o camera. Din pacate jucaria costa 82$, un pret destul de mare pentru un asemenea dispozitiv insa vine Craciunul si sigur se vor gasi destui care sa il cumpere. Acum nu pot decat sa mi-i imaginez pe soldatii americani cu iPhone-uri controland lansatoarele de rachete din Orientul Mijlociu.

3 COMENTARII

  1. Zaone sunt putin offtopic. De ce pe 365 sunt aceleasi articole ca aici!? Nu il accesez des pt ca aflu tot de pe idevice , insa atunci cand intru pe acel site articolele sunt identice,aproape identice.Aceleasi subiecte.

  2. @Sunny2012 – daca te uiti pe engadget vezi acelasi lucru ca pe idevice…oare engadget copiaza de la idevice? @@@@@@@@@@@

  3. Actually Engadget le da mai tarziu :))
    @Sunny2012: Ala imi copiaza site-ul de aproape un an de zile, multa lume mi-a spus asta, deocamdata il suport. Cand ma enervez caut articolele furate si prezentate ca ale lui si-i servesc o citatie sa-si vanda casa sa-mi plateasca drepturi de autor 😉 Sper sa vada sobolanul asta. Si prapaditul ala nu e singurul, dar am ac de cojocul tuturor.