Google vinde aplicatii cu 0.1$, Apple doarme in papuci

29

   Android Market-ul celor de la Google a atins in sfarsit cifra de 10 miliarde de descarcari si Google s-a decis sa organizeze o promotie interesanta pentru utilizatorii sai. Este arhicunoscut faptul ca posesorii de terminale Android nu prea cumpara aplicatii din diverse motive si cei de la Google s-au gandit sa ii motiveze putin prin lansarea unei promotii care aduce aplicatii la doar 0.1$ pentru utilizatori. Gameloft, EA Games, si multi alti producatori ofera sute de aplicatii pentru doar 0.1$ in urmatoarele 10 zile si posesorii de Android le pot multumi celor de la Google pentru asta.

To celebrate this milestone, we partnered with some of the Android developers who contributed to this milestone to make a bunch of great Android apps available at an amazing price. Starting today for the next 10 days, we’ll have a new set of awesome apps available each day for only 10 cents each. Today, we are starting with Asphalt 6 HD, Color & Draw for Kids, Endomondo Sports Tracker Pro, Fieldrunners HD, Great Little War Game, Minecraft, Paper Camera, Sketchbook Mobile, Soundhound Infinity and Swiftkey X.

   Cand Apple a celebrat 10 miliarde de descarcari din App Store a dat 10.000$ unei singure persoane in loc sa organizeze o promotie de genul acesta si din punctul meu de vedere strategia a fost gandita gresit. Cred ca Apple are mai mult de castigat daca ofera mai putin la mai multi decat daca ofera totul unei singure persoane. Sper ca Apple sa invete ceva de aici si intr-o viitoare promotie sa actioneze la fel deoarece are resursele sa faca acest lucru si ar bucura zeci de milioane de posesori de iDevice-uri.