Ia unul dintre cele 15 coduri pentru aplicatia Codul Rutier 2011

   Avem codurile penal, civil si al muncii in App Store insa de ieri avem o noua aplicatie care aduce codul rutier actualizat la zi. Aceasta nu este prima aplicatie de acest gen din App Store insa este cea mai recenta, este actualizata la zi si este mult mai ieftina decat alternativa. In Codul Rutier 2011 veti gasi toata legislatia rutiera in vigoare pana la data publicarii aplicatiei, totul actualizat la zi si foarte frumos prezentat intr-o interfata usor de utilizat. Aplicatia are desigur si un modul de cautare astfel ca puteti gasi rapid orice articole va intereseaza.

 Aplicatia vine in ajutorul tuturor posesorilor de terminale iPhone, in vederea imbunatatirii cunostintelor despre legislatia auto in vigoare in anul 2011.
Aplicatia este utila tuturor celor care urmeaza sa sustina examenul auto.

Avantaje:
– posibilitatea de a rasfoi codul rutier dupa capitole/sectiuni/subsectiuni
– posibilitatea de a adauga la favorite orice articol si de a-l accesa cu usurinta din meniul corespunzator si dupa inchiderea aplicatiei
– functie de cautare dupa numarul articolelor, respectiv dupa continutul lor

   Dezvoltatorii aplicatiei au oferit 15 coduri pentru utilizatorii iDevice.ro insa ele vin cu o obligatie, cea de a oferi feedback pentru aplicatie. Daca luati un cod pentru ea va rog sa relatati intr-un comentariu care a fost experienta de utilizare, ce nu a mers bine si ce ati dori sa vedeti in plus. Va rog sa respectati obligatia pentru ca pe viitor si alti dezvoltatori sa fie incurajati sa foloseasca aceasta comunitate pentru a isi imbunatati aplicatiile.

   Acestea fiind spuse, aveti codurile mai jos iar pentru a le folosi trebuie fie sa dechideti aplicatia App Store din iOS si sa faceti scroll pana jos unde apasati butonul Redeem si introduceti codul fie sa deschideti iTunes pe PC, sa faceti scroll pana in josul paginii si sa apasati acelasi buton Redeem. Va rog sa specificati intr-un comentariu si ce coduri ati luat!

Pretul initial:
Numele:
Codul Rutier 2011

0.79

s





Developer: Narcis Tabarasi
Categoria: Education


Descriere: Aplicatia vine in ajutorul tuturor posesorilor de terminale iPhone, in vederea imbunatatirii cunostintelor despre legislatia auto in vigoare in anul 2011.
Aplicatia este utila tuturor celor care urmeaza sa…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.8 Mb


  1. 7M6ALNH3WYHW
  2. 943TNPN3YP6K
  3. Y4HRTWK747A9
  4. 6NA9PLE9K3NR
  5. 9MFLF9TKKEPT
  6. 3TJ469FR9EAR
  7. HPHANM6W3XX3
  8. TAFHFNAJXY6K
  9. 6MF96MYA4MK9
  10. TL79ATJ9FJFL
  11. 69E69P33AKP4
  12. T7JX6XKT37HY
  13. YFTF93F37NHL
  14. RTTJYRREWRNE
  15. H96PNJNL6RR9