380.000 de terminale iPhone 4S precomandate in Taiwan

   Desi multi se plang de probleme cu iOS 5 sau iPhone 4S si desi pe piata au aparut noi terminale Android, in Taiwan 380.000 de precomenzi pentru iPhone 4S au fost inregistrate in doar o saptamana la 3 operatori de telefonie mobila. Unul dintre operatori a preluat 210.000 precomenzi, de doua ori mai multe decat pentru iPhone 4 si se pare ca dispozitivul se anunta a fi un real succes in Taiwan. Pentru taiwanezi aceasta sesiune de precomenzi a doborat recordurile stabilite anul trecut si sincer sa fiu vorbim despre o cifra enorma pentru iPhone 4S.

We received 210,000 pre-orders for the iPhone 4S, and that’s two times more than the amount of pre-orders we received (100,000) for the iPhone 4 last year. We have had an overwhelming response from customers since the iPhone 4S pre-order site went live on December 1. We are really happy with the number of pre-orders to date.

   Desi cifra este mare, trebuie avut in vedere si faptul ca multe dintre precomenzi ar putea fi anulate, asa cum s-a intamplat in Coreea de Sud acum exact o luna. Din cele 380.000 de terminale precomandate cred ca in final se vor vinde in jur de 300.000 insa pe de alta parte cifra de vanzari ar putea fi mult mai mare. iPhone 4S a fost un real succes pentru cei de la Apple desi a avut parte de foarte multa publicitate negativa si desi producatorii de terminale Android au incercat sa vina pe piata cu alternative pentru el.