Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 10 coduri pentru aplicatia Codul Rutier 2011

   Acum doua zile v-am oferit posibilitatea de a lua unul dintre cele 15 coduri oferite de dezvoltatorii aplicatiei Codul Rutier. Cum unii dintre voi nu au fost multumiti pentru ca nu au reusit sa prinda un cod gratuit, dezvoltatorii aplicatiei au mai oferit inca 10 coduri pentru organizarea acestui concurs. Codul Rutier 2011 nu este prima aplicatie de acest gen din App Store insa este cea mai recenta, este actualizata la zi si este mult mai ieftina decat alternativa. In Codul Rutier 2011 veti gasi toata legislatia rutiera in vigoare pana la data publicarii aplicatiei, totul actualizat la zi si foarte frumos prezentat intr-o interfata usor de utilizat. Aplicatia are desigur si un modul de cautare astfel ca puteti gasi rapid orice articole va intereseaza.

 Aplicatia vine in ajutorul tuturor posesorilor de terminale iPhone, in vederea imbunatatirii cunostintelor despre legislatia auto in vigoare in anul 2011.
Aplicatia este utila tuturor celor care urmeaza sa sustina examenul auto.

Avantaje:
– posibilitatea de a rasfoi codul rutier dupa capitole/sectiuni/subsectiuni
– posibilitatea de a adauga la favorite orice articol si de a-l accesa cu usurinta din meniul corespunzator si dupa inchiderea aplicatiei
– functie de cautare dupa numarul articolelor, respectiv dupa continutul lor

   Pentru a participa la concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul se va incheia maine la ora 09:00.

UPDATE – Castigatorii : Medicul, Marius, xxz,Florin Bontas, Catalin VladBaciu Ionut CostelShadowrazvany20,adrianscalpel_diem

Pretul initial:
Numele:
Codul Rutier 2011

0.79

s





Developer: Narcis Tabarasi
Categoria: Education


Descriere: Aplicatia vine in ajutorul tuturor posesorilor de terminale iPhone, in vederea imbunatatirii cunostintelor despre legislatia auto in vigoare in anul 2011.
Aplicatia este utila tuturor celor care urmeaza sa…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.8 Mb


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=boAsWT2kqb0&feature=colike[/youtube]