iPad 3 cu Retina Display ar urma sa fie lansata in luna februarie

   iPad 3 cu Retina Display va fi cu siguranta zvonul anului 2011 in ceea ce priveste viitoarea tableta a celor de la Apple si conform celor de la BusinessInsider zvonul s-ar putea adeveri in luna februarie cand tableta ar urma sa fie disponibila pe piata. Un analist al Citi sustine ca are informatii de la surse apropiate companiei Apple care sustin ca o tableta iPad 3 cu Retina Display va ajunge pe piata in luna februarie a acestui an. Desigur ca acest zvon a aparut printre analistii americani de ceva saptamani si lansarea este posibila avand in vedere ca partenerii Apple ar fi reusit sa gaseasca un proces de productie care permite fabricarea la scara industriala a ecranelor de mare rezolutie pentru tableta.

Apple is ready to roll with a new iPad, says Citi analyst Richard Gardner in a note today. According to “several sources” the next iPad will launch in February, and it will sport a screen with double the resolution of the current model. Gardner says, “there do not appear to be any significant technical hurdles remaining” to prevent a launch of a high-resolution iPad, despite rumors to the contrary.

   iPad 3 cu Retina Display pare a fi o certitudine in randul celor care lanseaza zvonuri despre produse Apple insa daca privim la ce s-a intamplat aceasta vara zvonurile s-au dovedit a fi doar o sursa de dezamagire. Va recomand sa priviti cu o mare doza de neincredere acest gen de zvonuri deoarece ele s-ar putea dovedi a fi complet neadevarate.