Video: Anomaly Warzone Earth HD update disponibil in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mjerFsdwaMI[/youtube]

   Anomaly Warzone Earth HD este una dintre aplicatiile mele favorite si in cursul acestei zile compania dezvoltatoare a ei a lansat un nou update in App Store. Anomaly Warzone Earth HD este un joc de strategie putin neconventional deoarece in locul clasicelor harti pe care trebuie sa va construiti armate aveti controlul asupra unor tancuri si a altor masini ale armatei pe care trebuie sa le duceti catre o destinatie printr-un labirint plin de tunuri, lasere, etc. Noua versiune a aplicatiei aduce posibilitatea de a salva datele din joc prin iCloud, grafica imbunatatita pentru terminalul iPhone 4S si tableta iPad 2 dar si in ceea ce priveste performantele grafice.

   Iata ce aduce nou Anomaly Warzone Earth HD 1.2 :

  • Save games are now synced to iCloud so long as you have iOS 5 on your device and iCloud setup.
  • multisample antialiasing added
  • full screen postprocessing for improved contrast and saturation control
  • red outlines for enemy towers
  • extra details on the clouds, dirt & a more dynamic 3D environment

   Anomaly Warzone Earth HD este o versiune universala a aplicatiei deci de indata ce o achizitionati o puteti folosi atat pe iPhone/iPod Touch cat si pe tableta iPad.

Pretul initial:
Nume:
Anomaly Warzone Earth HD

1.59

s





Developer: Chillingo Ltd
Universala
Categoria: Games


Descriere: 50% OFF for a limited time!!!! Winner of the prestigious Apple Design Award, Anomaly Warzone Earth HD comes to iOS and turns tower defense on its head. This time you take control of the attacking force, pitting your heavily armored squad against the dest…


Dimensiunea aplicatiei este: 102.6 Mb