Asa arata Samsung Galaxy tab 10.1 in viziunea vocatilor companiei Apple

   Saptamana trecuta am scris un articol in care va prezentam cateva propuneri ale avocatilor companiei Apple cu privire la modul in care Samsung ar putea schimba design-ul tabletei Galaxy Tab 10.1 pentru a nu incalca brevete de inventie ale Apple. Cei de la Gizmodo au facut un concept al unei tablete care ar trebui sa semene cat se poate de bine cu un produs fabricat de Samsung insa respectand indicatiile avocatilor Apple si in imaginea de mai sus il aveti prezentat. Sincer sa fiu Motorola Xoom 2 are un design oarecum asemanator dar mult mai frumos insa in mare desenul respecta indicatiile avocatilor.

   E clar ca Samsung nu va produce vreodata asa ceva insa nu ar strica sa vedem putina originalitate din partea lor avand in vedere ca pana acum s-au uitat la ce are Apple si au copiat, copiat, copiat. Samsung poate mai mult dar deocamdata se multumeste sa copieze ideile altora si pe termen lung strategia lor cred ca se va dovedi a fi necastigatoare.

10 COMENTARII

  1. sunt chiar idioti
    cand un design al unui produs este ideal este normal sa fie copiat de toti producatorii, se intampla in toate domeniile
    Deschideti ochii si priviti in jur

  2. Zaone da-o in pl@… Ce tot va luati atata de samsung ? Love+ acuzat de Durex ca fac prezervative cu aceeasi aroma? Ii acuzat Pepsi de Cola ca are aceeasi culoare si gust la suc ? O acuzat vb lui baiatu de sus BMW u pe Ford , nu. Astea is niste tampenii d-avoastre, nu io pus nici spate de inox la tableta , nici mar , nici home button . Deci care e problema ?

  3. Deja devine exagerata situatia asta Samsung vs Apple, e absurd sa spui ca Samsung a copiat Apple…daca nu se copiaza, nu avansam…e simplu…technology has to be shared..

  4. @Ionut: Adică unul să muncească ani de zile, pentru ca altul să copieze rezultatul într-o zi? Așa ți-ai luat tu bac-ul, copiind la examen de la “fraierii” care au stat să învețe cât a ținut liceul? Frumoasă gândire, te va duce departe … în lumea interlopă!