Ia unul dintre cele 15 coduri pentru aplicatia Instant Sharing!

    Instant Sharing este o noua aplicatie lansata in App Store de catre o echipa de dezvoltatori romani si astazi ei va ofera posibilitatea de a lua unul dintre cele 15 coduri disponibile pentru ea. Instand Sharing este o aplicatie care usureaza munca de partajare a pozelor si locatiilor cu prietenii nostri. Aplicatia are acces la camera roll-ull din iOS si in trei pasi simpli puteti trimite o poza sau locatie catre oricare dintre prietenii vostri prin SMS/MMS sau prin email. Functiile acestea sunt nativ disponibile in iOS insa trebuie sa le utilizati din aplicatii separate.

    Acestea fiind spuse, aveti codurile mai jos iar pentru a le folosi trebuie fie sa dechideti aplicatia App Store din iOS si sa faceti scroll pana jos unde apasati butonul Redeem si introduceti codul fie sa deschideti iTunes pe PC, sa faceti scroll pana in josul paginii si sa apasati acelasi buton Redeem. Va rog sa specificati intr-un comentariu si ce coduri ati luat!

Pretul initial:
Numele:
Instant Sharing

0.79

s





Developer: Burduhos George
US only
Categoria: Utilities


Descriere: The simplest way to share photos and your location with your contacts. In just 3 steps you will send a photo or share your location.

Simple:
Select/Choose/Share

As simple as it can be!…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.3 Mb


  1. KT77J4APPEEM
  2. YAL3T9NELHFK
  3. KJ7WEHP67PPE
  4. TXYJ4LNWH3KJ
  5. 6RTYFJKR979M
  6. AHNPEYNKMHH4
  7. Y9ELPHJ43MHY
  8. TTXRFMAFRXWK
  9. TN9EWPF7MEY3
  10. KXLPJPRW9EXR
  11. 7H3643E6YPTM
  12. E9JKT3E6LJ47
  13. LF3FLKYLMKFW
  14. PWETTPT77LKL
  15. EMPLWW7XJWHH

31 COMENTARII

  1. @Zaone, daca urmaresti ordinea in care s-au inregistrat posturile vei observa ca eu sunt primul care rezerva codul si imediat la postul nr 11 @Alin il rezerva si el, cine trebuie servit in situatia asta? Nu vreau sa fac caz prea mult din situatia asta dar consider ca am dreptate si atat!

  2. Aici nu e alimentara, e auto servire. Omul a fost mai rapid ca tinr in introducerea codului in itunes, tu ai fost mai rapif la scris. Faptul ca tu ai spus ca il iei nu valoreaza ceva.