TubeCenter aduce YouTube in Notifications Center-ul din iOS 5

   TubeCenter este un nou widget pentru Notifications Center-ul din iOS 5 care permite utilizatorilor de iDevice-uri sa acceseze site-ul YouTube printr-o simpla deschidere a Notifications Center. Practic micutul widget facut special pentru Notifications Center-ul din iOS 5 acceseaza automat pagina mobila a YouTube.com atunci cand deschidem Notifications Center iar din acea pagina putem folosi site-ul ca si cum l-am folosi din browserul Safari sau aplicatia din iOS. Partea buna la acest widget sta in faptul ca ne permite sa vizionam clipurile video in format HQ, lucru pe care in aplicatia nativa nu il putem face.

A simple notification center widget that displays mobile youtube view. You can view videos here, or let them play in the background. Still in beta-Compatibilty with all devices unknown.

   TubeCenter este deocamdata disponibil doar in versiune beta dar teoretic ar trebui sa functioneze cu orice iDevice-uri care au iOS 5 instalat. TubeCenter poate fi instalat din Cydia din repo-ul BigBoss.