Find My Friends – cea mai buna aplicatie sociala din App Store SUA conform Apple, tu ai folosit-o vreodata?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Ukl7dzo0DA[/youtube]

   Inaintea lansarii oficiale a iOS 5 Apple a lansat in App Store aplicatia Find My Friends cu ajutorul careia ne putem partaja locatia si putem afla locatiile prietenilor nostri. Practic Apple a incercat sa inlocuiasca Google Latitude, foursquare si alte servicii de genul acesta insa cred ca in mare parte totul s-a dovedit a fi un esec. Nu am vazut aplicatia Find My Friends laudata de americani sau europeni iar in Romania este destul de sigur faptul ca foarte putini utilizatori o folosesc la ceva. Eu am instalat-o atunci cand a fost lansata, m-am jucat putin cu ea si apoi am sters-o pentru ca nu o gasesc utila.

Find My Friends allows you to easily locate your friends and family from your iPhone, iPad, or iPod touch. Install this free app on your iOS 5 device and sign in with the Apple ID you use with iCloud. Adding a friend is easy – just send a request to see their location. Once your friend accepts using the Find My Friends app, you will then be able to see that friend’s location on a list or on a map. You can also choose to share your location for a limited period of time with a group of friends. Use Find My Friends to keep track of your traveling companions when you’re on vacation. Or to see if the kids are home from school. Or to find the friends you’re meeting for dinner.

   Apple acum o prezinta ca fiind cea mai buna aplicatie din categoria social networking a App Store-ului si pe de o parte mi se pare normal sa isi promoveze propriile aplicatii. Nu cred ca decizia de a o promova are legatura cu popularitatea aplicatiei sau cu numarul de descarcari inregistrate pentru ea dar e o aplicatie facuta de Apple. Voi ati folosit aplicatia Find My Friends si dupa testarea initiala?