Prima Pagina Apple Apple inca semneaza SHSH-uri pentru iOS 4.1 pentru iPhone 3GS

Apple inca semneaza SHSH-uri pentru iOS 4.1 pentru iPhone 3GS

   Desi Apple a decis in mod arbitrar ca incepand cu iOS 5.0 SHSH-urile devin inutile si nu le mai semnaza pentru vechile versiuni ale iOS, iata ca pentru iOS 4.1 inca se semnaza SHSH-uri dar numai pentru iPhone 3GS. Practic orice posesor de iPhone 3GS poate face restore la iOS 4.1 fara SHSH salvat, utilizand doar iTunes. Vestea este buna pentru cei are au un iPhone 3GS cumparat dupa lansarea iOS 4.1 deoarece pot reveni la acea versiune a sistemului de operare daca au intr-adevar nevoie. Se stia acum cateva luni ca Apple permitea acest lucru, ma gandeam ca l-a blocat insa iata ca nu este asa.

   iOS 4.x functioneaza mult mai bine decat iOS 5 pe iPhone 3GS si daca nu va place noul sistem de operare al companiei Apple puteti reveni acum la vechiul fara probleme. Orice iPhone 3GS existent pe piata poate instala iOS 4.1 fara probleme indiferent cand a fost cumparat. Pentru iPhone 4 nu se semneaza SHSH-uri, am verificat. Daca se semnau SHSH-uri puteati face si downgrade de baseband si puteati face unlock cu Gevey(daca aveati acum baseband 04.11.x) insa Apple nu permite acest lucru.

 • sile

  da …. s-au gandit la toate…

 • iLuLy

  Pe al meu 3Gs ruleaza aproape perfect iOS 5.0.1 ca si pe 4 de altfel deci nu m-as mai intoarce la 4.1 …. Eu sunt deschis noului si noul este facut pentru a fi mai bun.

 • CalinC

  le am pe toate de la 4.1 la 4.3.5…:)))

 • Cum se putea face si doengrade de baseband pt ip 4?

 • @zaone, cum poti sa spui tampenia asta ” iOS 4.x functioneaza mult mai bine decat iOS 5 pe iPhone 3GS” … eu am 3GS cu iOS 5 si JB si iti GARANTEZ ca merge mult mai bine decat pe oricare alta versiune de 4.x, singura problema care am intampinat`o pe iOS5 a fost ca nu imi functioneaza functia de push pentru mail`uri (inca nu am rezolvat), in rest merge impecabil, fara probleme cu bateria (dimpotriva).

 • @oakyz: Garantezi tu ca merge mult mai bine? Lasa ca o sa fac un test comparativ. Si iti spun ultima oara, ori vorbesti frumos ori nu vorbesti. Nu ma intereseaza de parerile tale cat timp ma jignesti pe mine, ai inteles?

 • mihai_rt

  daca am un iphone 3gs cu 3.0.1 cum pot face sa trec la 4.1

 • Liviu

  Am avut 4.1 si am instalat 5.0.1 . Telefonul desi era chel , fara aplicatii , se misca vizibil mai greu . Mai ales la navigare pe net . Asa ca am revenit la 4.1 si spun cu mana pe inima ca acum zburda la browsing pe net , merge vizibil mai repede . Nevoile mele primare vizavi de internet / push email / aplicatii gps cu un device extern pe BT sunt acceptabil acoperite . Pacat de autonomia ca e asa mica , am un pack extern de 4400mA/10,8V , modificat de mine …

 • Cosmin

  sa-ti dea Dumnezeu sanatate,daca nu postai ca apple inca te mai lasa sa folosesti 4.1 , bagam 5.01 si tineam telefonu pe post de ipod

 • George

  Doar la iOS 4.1 merge restore pentru 3GS? sau orice iOS 4.x?

  Mie cu 5.0.1 daca desschid 3G ul raman fara baterie in jumatate de zi fara sa fac nimic
  Care versiune este recomandata?
  Multumesc

 • Doru

  Pentru iphone4 se poate face downgrade de baseband din 4.11.08 in 4.10.01 prin reinstalarea unei versiuni de itunes 10.4 si restore&update normal fara shsh salvat

 • Dorule nu minti lumea ca se apuca unii sa isi strice terminalele si le dau IP-ul tau 😉

 • iLuLy

  Eu as cenzura asemenea posturi, sunt oameni care cred asemenea prostii….

 • pleecool

  cum fac un restore la 4.1, daca inca se mai semneaza shsh ptr asa ceva?THANKS

 • Pingback: Ti-ai luat un iPhone, iPad sau iPod Touch? Iata tot ce trebuie sa stii - jailbreak si unlock()

 • catalin

  cum se poate face de fapt downgrade pentru 3gs de la versiunea 5, cu un simplu restore din itunes ?

 • Alex P

  Salut,as vrea sa mai intreb odata..si sa va spun ce am patit eu.Pot sa fac downgrade de la 5.0.1 la 4.1?fara shshs?Eu am incercat sa fac downgrade la 4.3,si nu merge in nici un fel,primesc eroare 3194,si am facut tot posibilul sa scap de ea si tot apare,chiar daca am modificat si remodificat host’ul,am folosit si tiny umbella si nimic,deci in concluzie fara shsh pe 4.3 nu merge.M-a mancat sa instalez 5.0.1,am firmaware 06.15.00 si bootloader 6.4 si dupa redsnow si ultrasnow si corona(daca e nevoie de ea)telefonul ramane blocat pe “searching”..cauta retea pana ii vine rau,si tot nu gaseste nimic.Ar putea cineva sa imi dea un sfat???…MS!!!