Game Center – un produs bun care nu a devenit grozav

   Impreuna cu iOS 4.1 Apple a lansat Game Center, o “retea sociala” care avea menirea sa conecteze utilizatorii de iDevice-uri si sa le permita sa isi partajeze performantele in jocuri si sa se joace unii cu altii cu ajutorul internetului. Game Center a pornit ca o idee buna care in final nu s-a dezvoltat in ceva maret, asa cum asteptau nu doar utilizatorii ci si dezvoltatorii de jocuri pentru platforma iOS. Game Center ne permite sa partajam performantele in jocuri si sa ne jucam online insa din pacate nu ne permite sa interactionam unii cu ceilalti.

   Apple a omis sa implementeze una dintre cele mai importante functii pentru un produs de acest gen, posibilitatea de a comunica unii cu ceilalti. Daca Game Center ar fi oferit posibilitatea de a vorbi unii cu ceilalti fie prin mesaje text fie cu ajutorul FaceTime, atunci astazi ar fi fost o retea extrem de populara utilizata probabil de catre orice posesor de iDevice-uri. Din pacate Game Center a ramas la acelasi stadiu in care se afla acum un an de zile si Apple nu pare sa fie dispusa sa isi ajute produsul sa evolueze.

    Pe mine ma gasiti pe Game Center cu ID-ul zaone, puteti sa va lasati ID-urile mai jos daca sunteti interesati sa adaugati mai multe persoane pe contul vostru.