iPad 3 va fi disponibila in urmatoarele 3 – 4 luni

9

   In concordanta cu recentele zvonuri privind lansarea noii tablete iPad 3, in cursul serii trecute cei de la DigiTimes anunta ca tableta iPad 3 va fi disponibila pe piata in urmatoarele 3 – 4 luni. Ei sustin ca partenerii companiei Apple au inceput deja sa livreze componentele noii tablete catre fabricanti si prin luna martie ar trebui sa avem tableta disponibila in magazine. Din moment ce Apple pregateste lansarea iPad 3, compania reduce stocurile de componente pentru iPad 2 iar in primul trimestru fiscal al anului va reduce si numarul de produse fabricate pentru a isi goli stocurile inaintea lansarii noului produs.

Meanwhile, Foxconn Electronics will begin to produce the next-generation iPads in January and to ramp up the production volume starting February, according to a Chinese-language Commercial Times report, which quoted Kevin Chang, an analyst of Citigroup Global Markets, as indicating. Production of the new iPads is expected to reach 9.5-9.8 million units in the first quarter of 2012, estimated sources in the supply chain. Sales of iPad products totaled 25.06 million in the first three quarters of 2011 and are likely to reach 40 million units for all of 2011, the sources estimated.

   Scenariul prezentat de DigiTimes este in concordanta cu cea a facut Apple anul trecut si o lansare in martie este foarte posibila. De la iPad 3 multa lume asteapta Retina Display, un format mai subtire si poate mai usor, un procesor quad-core si un iOS schimbat. Eu va recomand sa nu va asteptati la prea multe de la noua tableta pentru a nu avea parte de o noua dezamagire din partea celor de la Apple.