iPhone 4 untethered jailbroken pe iOS 5.0.1!

    Acum cateva zile v-am spus ca Pod2G lucreaza la o noua solutie de untethered jailbreak pentru iDevice-urile noastre si ca ea teoretic va fi compatibila cu iOS 5.0.1 sau cu toate iDevice-urile. El a promis ca va lucra la aceasta compatibilitate si deocamdata a reusit sa faca iPhone 4 cu iOS 5.0.1 compatibil cu noua sa solutie de untethered jailbreak. El sustine ca toti cei care au un iPhone 4 pot face linistiti update la iOS 5.0.1 insa aici nu ii includem si pe posesorii de tablete iPad 2/iPhone 4S pentru care nu se stie deocamdata ce versiune a iOS va fi jailbroken cu aceasta noua solutie.

    Dupa iPhone 4, iPod Touch 3G/4G si tableta iPad 1 urmeaza sa fie jailbroken pe iOS 5.0.1, despre iPhone 3GS nu se spune ceva insa presupun ca asta e din cauza faptului ca o solutie de untethered jailbreak pentru acest dispozitiv este mai usor de dezvoltat. Daca aveti de gand sa faceti update la iOS 5.0.1 pe iPhone-ul vostru va recomand sa salvati intai SHSH-ul cu iFaith si apoi sa faceti un custom ipsw cu sn0wbreeze pentru a pastra baseband-ul intact in caz ca aveti nevoie de decodare. ultrasn0w nu este compatibil cu iOS 5.0.1 deci veti avea nevoie de acest tutorial pentru a face unlock in baza sa.

48 COMENTARII

  1. Salut, daca am deja facut un custom ipws cu snowbreeze si un tethered jailbreak, este necesar sa fac restore sau pot salva acuma shshul cu ifaith si sa fac untethered jailbreak cand solutia va fii disponibila?

  2. Buna dimineata! Eu acum am 4.3.5 si nu am salvat niciun shsh si folosesc si gevey ultra pt decodare. Daca pun ios 5.0.1 cu snowbrize mai pot decoda cu gevey? Multumesc mult si succes in toate!

  3. Repet intrebarea adresata de catre Robertynoo:
    Cu ce se face acest jailbreak?
    Informatia oferita pana acum este incompleta.

  4. Salut Zaone.Am iphone 4 neverlock cu ios 5.0,ce zici sa ii fac update la ios 5.0.1 sau sa mai astept?Ma gandesc sa nu pierd posibilitatea de a face jailbreak untetered .Stiam ca si tu si ios 5.0.i-ai facut update?mersi o zi buna!

  5. @spider, @darius, sunt si eu in aceeasi situatie ca voi, dar zaone zice sa salvam shsh cu ifaith apoi cu snowbreeze sa pastram baseband-ul, care la mine e 04.10.01. mai ramane sa vedem exact jb-ul.

  6. Salutare! daca folosesc gevey pe un iphone 4 at&t 4.3.3 bb 4.10.01 si vreau sa fac update + jail pentru 5.0.1 voi reusi sa mai folosesc gevey-ul pt unlock ? ms

  7. Salut! Nu stiu ce shsh sa salvez ca eu am 4.3.5 si nu am. Imic salvat. Doar daca pun ios 5.0.1 si sa salvez. In rest ce mai pot salva. Multumesc!

  8. Constantine,am scris am 04.11.08,am avut give pro si mers pe 4.3.3,acum am 5.0 si nu mai merge,ma intereseaza caci eu am orang si vreau pe vodf

  9. salut, am o intrebare, daca nu am nevoie de decodare, si nu am nevoie sa pastrez basebandul intact, pot sa fac upgrade la 5.0.1 linistit ?
    si ce anume mai face, sau afecteaza upgradeul de baseband, ca nu inteleg exact . ms

  10. Salut. Am avut pe un iP4 instalat iOS 5.0 si functiona cu Gevey,dar ii prezervasem( cu Sn0wbreeze) basebandul 04.10.01 de la iOS 4.3.3. Banuiesc ca functioneaza si cu iOS 5.0.1. Am revenit la iOS 4.3.3 ne fiind multumit de iOS 5.0. Daca pune pe piata untether-ul acum este o greseala,trebuie asteptat iOS 5.1 care poate va fii mai stabil si va avea o autonomie exact ca iOS 4.3.x. Parerea mea.

  11. @Zaone.Am iphone 4 neverlock cu ios 5.0,ce zici sa ii fac update la ios 5.0.1 sau sa mai astept?Ma gandesc sa nu pierd posibilitatea de a face jailbreak untetered .Stiam ca si tu si ios 5.0.i-ai facut update?mersi o zi buna!

  12. dupa mine daca nu ai 4s nu vad rostul sa faci update… cei care au 5.0 e mai bine sa ramana pe 5.0 pana se mai linistesc apele..

  13. Deci, in concluzie, daca ne poti da un raspuns Zaone, ca vad ca au intrebat mai multi dar nu raspunde nimeni, iphone 4, 04.10.01, ios 5.0, merge update la 5.0.1 cu sn0wbreze, pastrare 04.10.01, unthetred jailbreak, decodat cu gevey sim??? Sa stim, facem sau nu acest pas???

  14. Deci, pe iOS 5.0, merge Gevey sim ultra. L-am folosit eu. Doar sa fie bb vechi. Nu mai știu exact care, dar sigur penultimul. Eu am decodat Iphone 4 al meu si nu-mi mai trebuie Gvey. Îl dau celui care mă caută primul. Îl trimit intrun plic cu posta. Dacă vrea, cel care-l primește, o sa-mi trimită niște bani. Cât îl lasa inima. Eu am dat 90 de lei, dar nu contează. Vreau sa ajut, deci las nr. 0755155328. Dacă admin se supara, îl rog sa-l stearga

  15. @Seve: Am scris atatea articole in care am spus ca puteti folosi Gevey pe iOS 5.x dar numai daca aveti baseband vechi. Am scris asta si in tutorialul pentru sn0wbreeze. Informatiile exista, e nu pot sa le repet pentru fiecare utilizator in parte, este extrem obositor.

  16. Asa este, am inteles asta, dar untethered jailbreak se poate acum? Asta nu am inteles, sau doar in viitor? Scuze si multumesc pentru raspuns!

  17. Zaone, poate ai o solutie la problema mea.
    Am un iphone 4 decodat cu gevey sim, dar din pacate am facut update cu itunes la ios5 fara sa fac un backup sau orice altceva in prealabil( nu am salvat nici bb-ul vechi). Acum telefonul este blocat, in ceea ce priveste convorbirile telefonice. Ajung pana in locul unde imi spune ca simul nu este acceptat. Se mai poate face ceva, se poate cumva aduce la versiunea veche? Am facut downgrade dar tot degeaba, desi imi arata ca am revenit cu bb-ul la versiunea originala, telefonul tot nu merge.
    Multumesc anticipat.

  18. Stii cumva cand va aparea decodarea COMPLETA pentru IOS 5.01?
    Am un iPhone 4 si din greseala am instalat IOS 5.01, am facut Jailbreak dar nu pot folosi nici cartela simpla nici GEVEY. In concluzie il tin ca obiect de muzeu si as vrea sa stiu cam cat il mai tin in sertar pana il pot folosi din nou.

  19. Salut, am un iPhone 4 pe care am instalat versiunea de iOS 5.0.1 fara sa salvez absolut nimic. Momentan cartela nu mi-o citeste, deci este blocat din punct de vedere al convorbirilor telefonice. As vrea sa stiu daca se mai poate face ceva, daca pot cumpara un Gevay, un ceva, pentru a-l debloca???
    Va multumesc!

  20. Termenul neverlock e un romanism, el nu a existat vreodata. Factory unlocked sunt terminalele decodate din fabrica si o decodare de genul asta nu iti mai codeaza terminalul.

  21. salut
    Am un iphone 4 luat din America si are IOS 5 pe el. Am inteles ca merge sa-l deblochez cu redsnow. E adevarat? Daca nu zi-mi te rog ce as putea sa fac ca sa-l deblochez. Mersi mult

  22. oameni buni nimeni nu mai intelege nimi oamenii fac ca la carte instalarea pe ios 5 01si nu merge deci …ceva e putred cunosc doi amik personal care le tin acum ca obiecte de decor asteptati varianta permanenta la 5 0 indiferent cat o sa mai dureze

  23. Am si eu o intrebare nu ma prea pricep asa mult am iphone de 3 ani dar nu m-am bagat eu unde nu ma stiu.am luat un iphone blocat pe TNL sau ceva de genu America are softul 5.0.1 si baseband 04.11.08(Mentionez ca e iphone 4) se poate decoda sau nu ca nu mai inteleg nimic:D??

    Astept un raspuns,Multumesc

  24. salutare,am si eu o problema care nu stiu cum sa o rezolv .
    acum cateva zile am resoftat telefonul,acesta fiind codat de pe germania vodafone.
    eu in momentulde fata sunt in germania,mia luat cartela de vodafone de aici,am bagato in telefon si imi zice nici un serviciu,lam inchis lam deschis lam dat pe mod avion si imi cauta dar nimic tot nici un serviciu.
    cand bag cartela vodafone imi cere pinul cauta reteaua si nimic.
    am incercat si cu itunes dar imi apare detalile telefonuli si atat….nu se intampla nimic.
    ce e de facut??ma poate ajuta si mine cineva??
    mi sa spus ca atunci cand sa resfotat nu a avut cartela originala si deaia nu o recunoaste…..
    si nu stiu ce sa fac.
    va rog sa imi spuneti ce as putea face sa activez cartela sa mio vada.
    Numai bine!

  25. salutare
    am si eu oproblema.
    acum cateva zile un pr de-al meu mia resoftat mia pus acelas soft 5.0.1 si mia pastrat acelas bb 04.11.08.
    telefonul este codat pe vodafone germania,iar eu doar ce am ajuns in germania ieri,miamluat o cartela de vodafone si cand o bag in telefon ma pune sa bag pinul si apoi cauta reteau dar nu o gaseste imi spune niciun serviciu.
    lam stins ,lam aprins lam dat pe mod avion dar nimic,amincercat cu i tunes si nimic imi vede telefonu imi arata delatiile si atat,am incercat pe alt telofn si imi vede cartela.
    mi sa zis ca atunci candsa resoftat nu a fost cartela originala in el cand a fost resoftat
    ce pot sa fac??va rog sa ma ajutati si pe mine.

  26. Salut am si eu un iphone 4s de 16 gb..si nush dc bag cartele in el..si cauta intruna reteaua si nu gaseste nimika ..ma poate ajuta si pe mn cv