Video: iDashboard aduce un nou mod de a prezenta informatii pe o tableta iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sejb3oukI_s[/youtube]

   iDashboard este o noua aplicatie special conceputa pentru tableta iPad care aduce un mod foarte interesant de a vizualiza informatiile pe tableta noastra. Imprumutand cateva idei de la aplicatia Flipboad, iDashboard ne prezinta toate informatiile de care avem nevoie intr-un mod usor de citit si de urmarit. In iDashboard putem urmari feed-uri, informatii de pe contul de Twitte/Facebook, articole din ziare, bloguri, orice fel de in formatii care le-am fi primit prin mai multe aplicatii le putem gasi acum intr-una singura si foarte bine organizata.

Don’t just charge your iPad, transform your docking time into a one-stop multi-media information center – Keep an eye on your calendar, listen to your favorite playlist, and watch breaking news and sports. Your iDashboard is completely customizable for your social profiles, favorite blogs, family photos, and more.

   iDashboard transforma tableta iPad 2 intr-un adevarat centru de informatii si totul fara prea mult efort din partea utilizatorului. Aplicatia este desigur disponibila doar pentru tableta iPad la pretul de 1.59€.