Kinectimals disponibil pentru platforma iOS

1

   In cursul acestei zile Microsoft a lansat in App Store jocul Kinectimals, un titlul facut special pentru Xbox kinect-ul lansat anul trecut de catre companie. Versiunea initiala a jocului a fost lansata anul trecut de catre Microsoft si in esenta vorbim despre un titlul dedicat in principal copiilor care foloseau gesturi pentru a interactiona cu animale virtuale. Acum titlul este disponibil in App Store si Microsoft pare interesata sa profite de App Store-ul celor de la Apple pentru a monetiza unul dintre poplarele sale jocuri.

This irresistible mobile experience gives you the chance to use your phone to visit the island of Lemuria and play with, care for and fall in love with your very own cub. Bring your pet with you wherever you go! If you’ve already experienced Kinectimals on Kinect for Xbox 360, your phone becomes the key to unlocking five new cubs on your console.

   Deocamdata jocul este disponibil ca si aplicatie universala in App Store SUA insa teoretic in urmatoarele zile ar trebui sa il vedem si in App Store.