SkyDrive pentru iPhone disponibil in App Store, aduce 25 GB gratuiti in the Cloud

  In cursul acestei seri Microsoft a lansat in App Store jocul Kinectimals insa impreuna cu el a facut publica si versiunea pentru iOS a aplicatiei SkyDrive. SkyDrive este un serviciu de file sharing pe care Microsoft il ofera gratuit utilizatorilor si in esenta avem parte de un Dropbox care ofera 25 de GB de spatiu in the cloud. Partea proasta este ca nu putem incarca fisiere mai mari de 100 MB insa partea buna este a putem incarca in contul SkyDrive orice fel de fisiere din iDevice-urile noastre si pe toate le putem descarca in calculator sau in alt iDevice.

SkyDrive from Microsoft is the place to store your files so you can access them from virtually any device. With SkyDrive for the iPhone, you can now easily access, manage and share files on the go. You can also upload photos or videos from your iPhone to SkyDrive.

Features:

  • Access all of your SkyDrive content including files shared with you
  • View recently used documents
  • Upload photos or videos from your phone
  • Share a link to any file using email
  • Create folders. Delete files or folders

  Pentru a beneficia de cei 25 de GB gratuiti de la Microsoft trebuie doar sa descarcati aplicatia SkyDrive din App Store si sa va faceti un cont. Din pacate aplicatia este disponibila numai pe iPhone/iPod Touch, nu si pe tableta iPad insa Microsoft va rezolva probabil si aceasta problema in viitorul apropiat.

Pretul initial:
Numele:
SkyDrive

Gratuit

s





Developer: Microsoft Corpora…
Categoria: Productivity


Descriere: SkyDrive from Microsoft is the place to store your files so you can access them from virtually any device. With SkyDrive for the iPhone, you can now easily access, manage and share files on the go. You can…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.4 Mb