xPrintserver – accesoriul care te ajuta sa folosesti aproape orice imprimanta cu un iDevice

   xPrintserver este un nou accesoriu pentru iPhone/iPod Touch si tableta iPad care permite utilizatorilor sa printeze documente direct de pe propriul terminal folosind aproape orice imprimanta. Dispozitivul trebuie conectat la reteaua in care se afla imprimanta pe care doriti sa o utilizati iar din iOS trebuie sa va conectati la HotSpot-ul accesoriului si folosind functia de printare din iOS puteti scoate la imprimanta orice doriti foarte simplu si usor.

Irvine, Calif. – December 13, 2011 – Lantronix (Nasdaq: LTRX), a leading global provider of smart connectivity solutions, today announced the launch of its new xPrintServer™, the first Apple iOS® print server compatible with the iPad 2, iPad, iPhone, iPod touch, and virtually any device running Apple’s iOS mobile operating system. The xPrintServer is available for pre-ordering at www.Lantronix.com, and will begin shipping in January 2012. The company will also be showcasing xPrintServer at Digital Experience during the week of the 2012 International CES in Las Vegas.

   xPrintserver este compatibil cu peste 4.000 de modele de imprimanta deci teoretic nu ar trebui sa aveti vreo problema in a printa un document atunci cand chiar exista o urgenta. Dispozitivul este la fel de mare precum un iPhone 4/4S si recunoaste orice imprimante disponibile in reteaua la care il conectati. Desigur ca xPrintserver nu este ieftin si daca va intereseaza sa il achizitionati va trebui sa scoateti din buzunar in jur de 150$ iar mai multe detalii gasiti pe site-ul producatorului.

xPrintServer, roughly the size of an iPhone, is an easy-to-use hardware solution that utilizes the iOS native print menu and requires no additional applications, software downloads, or print driver installations. With automatic printer discovery and no configuration, printing is easy and hassle-free. Simply open the box, plug in the xPrintServer anywhere into the network, and print wirelessly from the iOS device.

4 COMENTARII

  1. Si 15$ e mult Daniel :))) eu folosesc app eprint Merge fara probleme in a printa documente, poze dp iPhone (imprimanta HP legata prin router in retea)

  2. Oauuuu!!!!!! Chiar aveam nevoie de asa ceva, dar dupa ce am vazut pretul am zis lasa. La pretul asta imi pot lua o imprimanta wifi destul de buna care sa fie compatibila cu IOS.

  3. Pai trebuia scris concret de care imprimanta trebuie. Cu eprint, cu airprint, wireless, bluetooth. Eu caut de 2 ani imprimanta si nu gasesc. Toate imprimantele sunt destinate sistemelor de operare windows si mac. Nu am gasit imprimanta pt. android sau alte sisteme de pe tablete.