Gmail update disponibil in App Store

   In cursul acestei seri Google a actualizat aplicatia Gmail pentru iOS disponibila in App Store-ul companiei Apple. Google a incercat sa rezolve problemele existente in vechea versiune a aplicatiei insa a incercat sa implementeze si cateva lucruri noi. Printre ele se remarca includerea unui nou sunet pentru notificari(disponibil numai pentru iOS 5) si includerea posibilitatii de a seta o semnatura sau un mesaj care va fi expediat automat cand primiti email-uri in perioada in care va aflati in vacanta. Intregul changelog al aplicatiei il aveti mai jos, ea ramane in continuare compatibila doar cu iPhone/iPod Touch :

  • Nested Label Improvements
  • (iOS 5 only) A new custom sound for sound notifications
  • Mobile Signature and Vacation Responder, accessible via the gear settings icon at the top of the menu view
  • Numerous bug fixes and UI improvements

Pretul initial:
Numele:
Gmail

Gratuit

s





Developer: Google Mobile
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Get the official Gmail experience for your iPhone, iPad, or iPod touch.

With the Gmail app, you can:
Receive notification badges for new messages
Read your mail with threaded conversations
Organize you…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.4 Mb


15 COMENTARII

  1. Offtopic
    Zaone,am facut un cont pt Us store si cand fac updates la apps luate din Romania appstore zice ca (desi sunt logat pe contul de Romania) acel cont nu merge decat pe Rom store si sa incerc din nou,unde ma trimite in rom store.
    Problema e ca nu pot sa fac rom store default
    Help?

  2. Doar ma joc cu sistemul de rating sa vad ce functioneaza pe ipad ! E la inceput, si nu te va afecta in statistici ! Ar trebui sa scoti ratingul de la comentarii … Mi se pare prea mult js in pagina … Sau sa incerci sa aliniezi stelutele alea sub comentariu… Am deranjat cu ceva ?

  3. Nu iti trebe “webdesigner” pentru a pune o noua tema de wordpress… Vroiam sa fac o donatie ( cadou ) o tema profesionala la alegerea ta, si sa te ajut si cu implementarea….. Ce zici ?:)