Video: Grand Theft Auto III disponibil in App Store Romania

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fgqh0IhP5FI[/youtube]

   Aseara v-am spus ca jocul Grand Theft Auto III urmeaza sa fie lansat in App Store si iata ca in aceasta dimineata il putem descarca din App Store-urile din intreaga lume. In clipul video de mai sus avem o scurta demonstratie a gameplay-ului pe o tableta iPad 2 si deocamdata toti cei care au testat jocul au ramas foarte placut impresionati de el. Rockstar Games a portat in App Store versiunea pentru PS2 a GTA III si observati din clipul de mai sus ca jocul ruleaza fara probleme si arata destul de bine din punct de vedere grafic.

   Iata principalele caracteristici ale GTA III :

Rockstar Games celebrates the 10th anniversary of one of the most influential games of all time. The critically acclaimed blockbuster Grand Theft Auto III comes to mobile devices, bringing to life the dark and seedy underworld of Liberty City. With a massive and diverse open world, a wild cast of characters from every walk of life and the freedom to explore at will, Grand Theft Auto III puts the dark, intriguing and ruthless world of crime at your fingertips.

  • Visually stunning updated graphics, character and vehicle models
  • HD quality resolution
  • Gameplay optimized for touch screen devices
  • Custom controls for the mobile platform
  • Countless hours of gameplay

   Dupa cum v-am spus si aseara, GTA III este disponibila sub forma unei aplicatii universale pentru 3.99€.

Pretul initial:
Nume:
Grand Theft Auto 3

3.99

s





Developer: Rockstar Games, Inc.
Universala
Categoria: Games


Descriere: Welcome to Liberty City. Where it all began.

Rockstar Games celebrates the 10th anniversary of one of the most influential games of all time. The critically acclaimed blockbuster Grand Theft Auto III comes to mobile devices, bringing to life the dark an…


Dimensiunea aplicatiei este: 462.2 Mb


17 COMENTARII

  1. si pe ipad1 merge destul de fluent, dar se mai intampla sa ramana fara memorie si imi iese din joc. Apropo stie cineva unde se bag cheaturile? :p

  2. Merge perfect pe iPhone 4 20-25fps numai ca daca te suna cineva in timp ce joci va intra bara de sus din home screen si nu dispara, dar se rezolva cu repornirea din multitasking a jocului! Grafica este foarte buna, este putin mai deschisa decat la PC, doar ca grafica in sine este putin sub celui de pe PC ( sau poate eu nu mai amintesc bine cum a fost, mie mi se pare ca ii mai slab ca si cum a fost la PC )

  3. Vesti bune pentru cei ce asteapta un jb pe iso5.0.1 pod2g a cam terminat pe vechile device-uri de verificat explotul si se pare ca merge acum isi indreapta atentia spre ipad2 si iphone 4s pe care in sfarsit le poate cumpara datorita celor care au donat …..

  4. L-am pus pe 3gs si merge. Am reusit sa cobor de pe pod si sa ma mai plimb putin cu masina , dupa care mi.a iesit din joc. Am intrat din nou si am observat ca daca ma plimb cu masina mai incet merge fara probleme (sacadeaza putin) :)).

  5. @Shadow e portat dupa versiunea de PS2 defapt. E amuzant cum cei de la rockstar ziceau ca o sa mearga doar pe iphone 4s si pe ipad 2 cand au facut prima oara anuntul chiar dupa lansarea iphone 4s-ului si eu acum il joc fara nicio problema pe iphone 3gs…Fail rock*

  6. Mda,imi e greu sa cred ca merge pe 3GS.
    Oricum iPodul meu acum nu mai este la mine 🙁
    La diriginta de la scoala pe care o ….
    Chiar cand m-am apucat de jucat 🙁