Max Payne va fi lansat pe platforma iOS in lunile urmatoare

  Rockstar Games, compania dezvoltatoare a celebrului joc Grand Theft Auto III, a anuntat in cursul serii trecute ca o versiune pentru platforma iOS a jocului Max Payne va fi disponibila in lunile urmatoare. Versiunea originala a jocului va fi portata pe terminalele mobile in lunile urmatoare si decizia de a lansa jocul pentru aceste dispozitive vine in urma succesului inregistrat de Grand Theft Auto III in App Store si Android Market. Avand in vedere ca vorbim de versiunea originala a jocului nu trebuie sa va asteptati la un joc cu grafica extraordinara ci la jocul pe care il stiati din trecut insa optimizat pentru terminale mobile.

“Any news about Max Payne on iOS?” – avbros

Yes – following the release of Grand Theft Auto III for iOS (and Android devices) late last year, the original Max Payne will be our next release for mobile devices. We will have an official announcement soon confirming the release date, but you can expect it to finally be released sometime in the next couple months.

  In general jocurile cu masini au parte de mai mult succes decat jocurile de tip shooter pentru ca acest din urma gen de jocuri nu este chiar atat de bine construit pentru touchscreen-uri. Nu stiu daca Max Payne va avea parte de acelasi succes precum Grand Theft Auto III insa cred ca foarte multi utilizatori se vor grabi sa il cumpere de indata ce va fi disponibil in App Store.