Video: Rockmate – aduce o multitudine de instrumente muzicale pe ecranul tabletei iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FUa4IAQetTk[/youtube]

   RockMate este o noua aplicatie lansata in cursul serii trecute in App Store care promite sa transforme ecranul tabletei iPad intr-un adevarat studio muzical. Aplicatia este conceputa pentru a permite utilizatorilor sa foloseasca o serie intreaga de instrumente muzicale pe ecranul aceleiasi tablete. Practic vedeti in clipul video de mai sus ca pe ecranul tabletei sunt afisate in colturi instrumentele muzicale disponibile si mai multe persoane se pot aduna in jurul iPad/iPad 2 pentru a le utiliza fara nici cea mai mica problema.

Rockmate is a breakthrough music creation app. It turns your iPad into a complete music studio easy and super fun to use. You can compose, record and play songs with up to 4 Rock players on one single iPad. Rockmate is easy to play with smart chords progressions, sounds great with separated guitar effects and in-house produced audio samples and is also fully customizable with multiple drums and keyboard styles.

   Desi aplicatia in sine este foarte interesanta, cred ca aici se pune problema utilitatii deoarece este destul de dificila utilizarea unei tablete de catre mai multe persoane in acelasi timp. Oricum ar sta situatia, RockMate este disponibila pentru doar 0.79€ in App Store, un pret mai mult decat bun care o recomanda macar pentru o incercare a sistemului implementat in ea.

Pretul initial:
Nume:
Rockmate

0.79

s





Developer: Fingerlab SARL
 iPad Only
Categoria: Music


Descriere: RELEASE SPECIAL PRICE FOR A LIMITED TIME !!! (From 14 to 21 december 2011)
LET’S ROCK TOGETHER
Rockmate is a breakthrough music creation app. It turns your iPad into a complete music studio easy and super fun to use.
You can compose, record and play son…


Dimensiunea aplicatiei este: 89.5 Mb