Video: Siri utilizat pentru controla un telefon clasic

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hfUfxslXp5s[/youtube]

   Privind imaginile de mai sus sunt sigur ca va amintiti de acele vechi telefoane care se regaseau in majoritatea caselor din Romania la inceputul anilor ’90. Acum nu le mai foloseste cineva insa un american s-a gandit ca ar fi interesant daca ar reusi sa convinga Siri sa faca apeluri prin intermediul unui asemenea telefon. Desigur ca acele dispozitive nu se pot conecta la retele Wi-Fi sau cu iPhone 4S prin Bluetooth asa ca americanul a instalat in receptorul telefonului un difuzor si un microfon compatibile cu standardul Bluetooth. Atunci cand utilizatorul formeaza numarul 1 la telefon este automat deschis Siri si daca sunam pe cineva vom putea vorbi cu el prin receptorul clasicului telefon.

   Desigur ca totul este facut doar in ideea de a prezenta cum poate fi utilizat Siri in cele mai diverse moduri deoarece aplicatie practica pentru un asemenea hack nu exista. Eu unul sunt constant uimit de modurile in care oamenii reusesc sa utilizeze Siri din iPhone 4S si ganditi-va ca deocamdata avem disponibila o tehnologie limitata si in stadiul beta.

3 COMENTARII

  1. Deci ma uimeste asistentul personal din 4 s si este doar Beta.Ganditi-va in 2 -3 ani ce imbunatatiri vor fi aduse asistentului.Stau si ma gandesc… santem din ce in ce mai aproape de trezirea inteligentei artificiale: self-aware.Oricum ar fi viitorul suna bine.Si daca tot am facut trimitere la o productie cinematografica as fi vrut sa va aduc aminte de un alt film :The time machine de unde reiese clar ca omenirea se distruge singura prin tehnologie si in cateva sute de ani/ milenii , omenirea se va reintoarce in epoca de piatra cu indeletniciri ca pescuitul si vanatoarea.Ganditi-va doar la descoperirea “particulei lui Dumnezeu” care sigur in maini rele inseamna sfarsitul lumii asa cum o stim noi.

  2. da , o sa devina inteligent iphone si daca il superi nu o sa vrea sa mai raspunda la comenzi ,o sa devina gelos pe prietena ta ………….