Apple modifica unele butoane in App Store-ul pentru iOS

   Acum o ora milioane de utilizatori din lumea intreaga au aflat ca nu mai pot utiliza propriul Apple ID pentru a instala aplicatii din App Store. Problema se regasea si la iCloud iar totul pare sa fi avut legatura cu unele schimbari cosmetice pe care Apple le-a facut in App Store. Pentru inceput avem un nou buton pentru aplicatiile instalate insa cred ca undeva cineva a incarcat ceva gresit. Butonul arata foarte rau, foarte inestetic si nu prea inteleg de ce ar fi inlocuit Apple butonul clasic, cu cel pe care il vedeti afisat in imaginea de mai sus.

   A doua modificare apare la aplicatiile gratuite unde in locul butonului Install avem acum Install App. Deocamdata atat am gasit eu modificat in App Store, daca ati descoperit si alte schimbari va rog sa mi le trimiteti intr-un email la zaone@idevice.ro.

UPDATE: Acum la instalarea unei aplicatii nu veti mai vedea iconita ei pana la terminarea instalarii. Modificarea mi se pare a fi extraordinar de proasta deoarece este posibil sa gresesti aplicatia si la final sa realizezi ca ai instalat o prostie.