Ai iOS 3.1.3? Nu mai poti instala aplicatii direct din App Store-ul din iOS!

   iOS 3.x a fost lansat la mijlocul anului 2009 de catre compania Apple si acum doi ani mai tarziu se pare ca a devenit complet inutil pentru posesorii de terminale iPhone sau iPod Touch. Multi posesori de iPhone 3G au ales sa ramana cu iOS 3.1.3 instalat deoarece era cea mai buna si mai rapida versiune a iOS pentru propriul dispozitiv insa in aceeasi situatie sunt posesori de iPhone 3GS, iPod Touch 2G sau chiar 3G. Ei bine acum Apple ii foreaza fie sa faca update la iOS 4.x fie sa isi schimbe terminalul deoarece o modificare facuta in App Store zilele trecute i-a adus pe utilizatorii cu iOS 3.1.3 sau mai mic in imposibilitatea de a descarca aplicatii din App Store-ul din iOS.

   Problema a fost raportata de multi utilizatori, ea este cu siguranta cunoscuta si de catre Apple insa nu cred ca va fi rezolvata. Apple are obiceiul de a “convinge” utilizatorii ca ultimele versiuni ale iOS sunt cele mai bune si aici avem un foarte bun exemplu in acest sens. Modificarile facute in App Store nu sunt de bun augur, dupa cum am explicat deja aici, insa pentru posesorii de terminale vechi a venit timpului unui upgrade, poate chiar la recent lansatul iPhone 4S. In concluzie, daca ai iOS 3.1.3 sau mai mic va trebui sa folosesti iTunes pentru a instala aplicatii in iDevice-ul tau.

24 COMENTARII

  1. Fratilor lasati-o mai moale cu installous-ul serios. Nici mie nici nimanui altcuiva nu ii pasa ca se fura. Mai sunt destepti care isi pun poze cu ei pe site-urile de torrente, really, cata minte sa ai? Daca e sa furati, faceti-o in liniste.

  2. ASta este o mare porcarie.Te obliga sa folosesti ce vor ei,nu ce vrei tu.Inca putin si o sa le scoata din uz,o sa blocheze toate terminalele mai vechi.Eu am un Iphone 3g cu iOS 4.1,sunt multumit de el.Sper sa nu scoata din uz si iOS 4.1. Oricum,incet incet,o sa isi piarda clientii.Merita toata reclama negativa,fara nici o discutie.Nu e normal sa te oblige sa cumperi/folosesti un anumit produs.Folosesti ce vrei,mai ales ca ai platit pentru el.Cel mai bine,folosesti installous.Si daca descarci ceva crackuit,ce daca?Merita.

  3. Zaone,ai sters comentariul.Nu iti place adevarul.Apple merita toata reclama negativa.Si asta o spune un utilizator de iphone

  4. Mi se pare total incorecta decizia asta de a te obliga sa cumperi produsele lor noi.
    Ce au cele vechi daca merg bine?.Politica asta este foarte enervanta si duce la antipatii

  5. hmm :D, 3GS`ul meu se comporta ok pe iOS 5.. acum e clar ca il scoate din joc la sfarsitul iOS 5.. dar.. nu e sigur, dar ne putem astepta la orice de la Apple 😀

    La fel ca si cu Siri doar pt 4S..
    Acum Apple Store`ul
    urmeaza iOS 6 doar pt iphone 4[poate], 4s si 5 si atunci chiar e tampenie totala.

  6. care e problema daca faci ca @Williamxd ??? se pare ca nici nu pot scrie un comentariu care foloseste cuvantul zis de @Williamxd …. ce e asa mare smecherie ?

  7. Oficial :
    Apple pierde procesul de interzicere a tabletei Samsung in GERMANIA/AUSTRALIA.
    Apple pierde fabrica de Unybody pentru Macbook.
    Apple pierde procese cu Samsung (si da pe samsung in judecata pentru o coperta! HAHAHA)
    Apple interzice appstore la utilizatorii de ipod,GSM : 2G,3G.
    IOS 5 merge doar pe Iphone 4 ,si 4S.
    Apple a avut un accident cu un telefon lasat la incarcat si a ars.
    Apple a avut 3 telefoane care au BUBUIT la propriu intr-un avion (la mare inaltime).

    Zaone…daca stergi comentariul asta,esti cel mai smecher.

  8. ca sa nu mai zicem de iphone 4 , care are grave probleme de semnal(am probat chiar eu)… deci pe un munte cu iphone4 ai toate sansele sa ramai acolo…:P

  9. iphone 4 are grave probleme de semnal ,auzi! pe munte nam semnal ,pai si samsungul sau etc. restu d telefoane are? nu cred ia-ti telefon prin satelit dak te mai duci p munte

  10. VA saluta Macelarul
    Details cateva zile am constatat ca al meu 3g nu mai poate sa instaleze nicio aplicatie de pe appstore .
    Stiti si voi motivul, 4.2.1
    Deoarece Magar… pardon, cei de la apple pierd procese pe banda, cred ca ar trebui sa ne strangem cativa posesori si sa pornim un mare proces contra lor! !!