Mersul Trenurilor – aplicatia care iti spune cum circula trenurile

Aplicatia “Mersul Trenurilor” te ajuta sa afli detalii despre circulatia feroviara, de oriunde ai fi! Alege destinatiile de plecare si de sosire iar aplicatia va descoperi toate trenurile disponibile in ziua dorita.

Pentru fiecare cursa ai acces la:
– ora de plecare si ora de sosire
– durata cursei
– distanta parcursa
– detalii despre dotarile trenului
– pretul actualizat al biletului

Mersul Trenurilor este cea mai simpla modalitate de a accesa intr-un mod simplu si eficient informatiile feroviare de care ai nevoie!

Idee interesanta, nu este facuta de Vodafone insa inca are unele probleme de functionalitate. Va fi utila in viitor, felicitari dezvoltatorilor.

Pretul initial:
Numele:
Mersul Trenurilor

Gratuit

s





Developer: Vlad-Corneliu Viz…
Categoria: Utilities


Descriere: *** Descarca “Mersul Trenurilor” GRATIS azi – Promotie limitata!

Aplicatia “Mersul Trenurilor” te ajuta sa afli detalii despre circulatia feroviara, de oriunde ai fi! Alege destinatiile de plecare si de s…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.1 Mb


13 COMENTARII

  1. daca nu e de vodafone de ce mama naibii au bagat logo-ul ala in iconita … arata urat rau . In orice caz foarte utila aplicatia ! Felicitari !

  2. pacat ca a fost lansata:P…lucram si eu la o aplicatie de mersul trenurilor, dar se pare k o sa renuntz la proiectul asta acum 🙂

  3. @Andrei: daca alegi bucuresti nord sau bucuresti basarab vei gasi rezultate. Nu exista trenuri din obor la basarab. Multumim oricum pentru feedback, vom cauta sa facem aplicatia mai accesibila!
    @klaudinho lucram sa rezolvam ce probleme observam, daca ne poti furniza o lista ne-ar fi de mult ajutor.

  4. Gaseste putine trenuri ex Sighisoara-Bucuresti a gasit unul singur(sunt vreo 5-6) iar daca aleg pretul la clasa 1 si 2 imi da 0 lei.

  5. @Andrei Marinescu
    REFERITOR LA OBOR-BASARAB: STIU CA NU EXISTA O ASTFEL DE CURSA, TOCMAI AIA E PROBLEMA.
    EVENTUAL AR PUTEA FI INTRODUS UN MENIU SCROLLDOWN DIN CARE SA ALEGI GARA DE PLECARE SI GARA DE SOSIRE, CA NU TOATA UMEA STIE CUM SE NUMESTE GARA DIN SINAIA, SAU CEA DIN TIMISOARA. AR FI FOST NORMAL CA SCRIIND BUCURESTI SA ITI DEA TOATE PLECARILE DIN BUCURESTI CATRE DESTINATIA ALEASA, INDIFERENT DE NUMELE GARII.

    RAMAN LA PAREREA CA , PENTRU MINE, E TOTAL INEFICIENTA APLICATIA