Mersul Trenurilor – aplicatia premiata cu 10.000$ de Vodafone Romania

  Mersul Trenurilor este o aplicatie facuta de catre romanii de la AppsCend si cu ajutorul ei poti afla informatii despre orarul tuturor trenurilor care circula in Romania. Aplicatia a fost facuta in cadrul concursului Orice se Poate organizat de Vodafone Romania, ea este disponibila in App Store inca de anul trecut si astazi a fost premiata cu 10.000$ de catre operatorul de telefonie mobila. In cadrul aceluiasi concurs au fost premiate si aplicatiile VirtualFriend si Music Time Machine, ambele pentru platforma iOS.

  Felicitari celor de la AppsCend pentru premiu!

Bucuresti, 21 februarie 2012 – Vodafone Romania anunta astazi castigatorii concursului de dezvoltare de aplicatii Orice se poate, lansat in data de 23 septembrie 2011, in cadrul celei de-a patra editii a Webstock. Castigatoarea marelui premiu, in valoare de 10.000 Euro, este echipa ce a dezvoltat aplicatia Mersul Trenurilor, compatibila cu sistemul de operare iOS.  Aplicatia Mersul Trenurilor ofera utilizatorilor informatii despre circulatia feroviara, ora de plecare si de sosire a trenurilor, durata cursei, distanta parcursa si dotarile trenurilor. Utilizatorii pot alege punctele de plecare si de sosire, iar aplicatia va arata toate trenurile disponibile in ziua dorita, precum si pretul biletelor.

… In plus, aplicatia Virtuafriend, pentru sistemul de operare iOS, a avut cele mai multe descarcari, in versiunea pentru tableta. Dezvoltatorul castiga un premiu constand in tr-o tableta de ultima generatie si un smartphone, alaturi de un pachet de carti de specialitate. … De asemenea, aplicatia Music Time Machine, compatibila cu iOS, a avut cele mai bune aprecieri din partea publicului, la sectiunea tablete. Dezvoltatoriul primesc un premiu constand intr-o performanta tableta multimedia, un smartphone si un set de carti de specialitate.

12 COMENTARII

  1. Sunt foarte curios cum au access la baza de date ca eu nu am gasit nimic public pana acuma. Ar fi intersant daca ar fi ceva public ca se poate face foarte draguta aplicatia asta

  2. Multumim pentru articol! Trebuie sa felicitam insa si comunitatea noastra de developeri – ei au construit, folosind platforma Appscend, multe din aplicatiile inscrise in concurs. Felicitari in special Alexandrei pentru castigarea premiului cel mare! E o confirmare excelenta a puterii platformei noastre.
    Vom continua sa imbunatatim Appscend si sa oferim companiilor si developerilor servicii performante pentru dezvoltarea si managementul aplicatiilor mobile.

  3. Salut! in legatura cu aplicatia mersul trenurilor,abia acum am descarcat-o si vreau sa stiu daca este nevoie de acces la internet pentru a o rula.cand o deschis ramane blocat telefonul in ecranul “Se incarca…” am incercat sa o reinstalez si tot asa face:(

  4. Aplicatia este buna mi-a placut, dar am renuntat la ea pentru ca atunci cand cauti iti gaseste cursele dar la fiecare cautare din pacate imi arata gresit cate un tren 2 si orele fata de ceea ce gasesti pe cfr, pacat. Dar cand va primi update si se va rezolva o voi redownloada.

    Oricum multumesc

  5. @Klaudinho: A fost introdus suportul pentru curse intermediare la inceputul anului. Se lucreaza la stabilitatea sistemului, sper sa observi o imbunatatire a aplicatiei in timp!

  6. Am instalat asa ceva si dupa cateva abateri de la realitate vizavi de orele de plecate si sosire , am renuntat la ea . Am cautat rapid pe internet si am ajuns rapid la concluzia ca daca ai internet pe mobim si trebuie sa mergi cu trenul prin tara , atunci http://www.infofer.ro este cea mai buna solutie vizavi de informatiile actualizate. Consultati de asemenea numarul mare de pareri si impresii negative vizavi de aplicatie . Concluzia este una singura: este o aplicatie la care mai trebuie lucrat … Intentia aplicatiei este laudabila , ca si premiul Vodafone.