Mersul Trenurilor – aplicatia premiata cu 10.000$ de Vodafone Romania

12

  Mersul Trenurilor este o aplicatie facuta de catre romanii de la AppsCend si cu ajutorul ei poti afla informatii despre orarul tuturor trenurilor care circula in Romania. Aplicatia a fost facuta in cadrul concursului Orice se Poate organizat de Vodafone Romania, ea este disponibila in App Store inca de anul trecut si astazi a fost premiata cu 10.000$ de catre operatorul de telefonie mobila. In cadrul aceluiasi concurs au fost premiate si aplicatiile VirtualFriend si Music Time Machine, ambele pentru platforma iOS.

  Felicitari celor de la AppsCend pentru premiu!

Bucuresti, 21 februarie 2012 – Vodafone Romania anunta astazi castigatorii concursului de dezvoltare de aplicatii Orice se poate, lansat in data de 23 septembrie 2011, in cadrul celei de-a patra editii a Webstock. Castigatoarea marelui premiu, in valoare de 10.000 Euro, este echipa ce a dezvoltat aplicatia Mersul Trenurilor, compatibila cu sistemul de operare iOS.  Aplicatia Mersul Trenurilor ofera utilizatorilor informatii despre circulatia feroviara, ora de plecare si de sosire a trenurilor, durata cursei, distanta parcursa si dotarile trenurilor. Utilizatorii pot alege punctele de plecare si de sosire, iar aplicatia va arata toate trenurile disponibile in ziua dorita, precum si pretul biletelor.

… In plus, aplicatia Virtuafriend, pentru sistemul de operare iOS, a avut cele mai multe descarcari, in versiunea pentru tableta. Dezvoltatorul castiga un premiu constand in tr-o tableta de ultima generatie si un smartphone, alaturi de un pachet de carti de specialitate. … De asemenea, aplicatia Music Time Machine, compatibila cu iOS, a avut cele mai bune aprecieri din partea publicului, la sectiunea tablete. Dezvoltatoriul primesc un premiu constand intr-o performanta tableta multimedia, un smartphone si un set de carti de specialitate.