Navigon 2.0.1 update disponibil, aduce multe noutati

   Navigon este unul dintre cele mai bune softuri de navigatie pentru iDevice-uri si astazi compania dezvotatoare a sa a lansat un update in App Store. Noua versiune a aplicatiei aduce ca de obicei bug fix-uri insa aduce si cateva schimbari pentru produs. Majoritatea imbunatatirilor implementate de companie in update au legatura cu modul in care sunt descarcate hartile in aplicatie deoarece utilizatorii au avut probleme fie cu, conectarea la server fie cu imposibilitatea de a descarca toate hartile disponibile printr-o singura apasare de buton.

   Iata ce aduce nou Navigon 2.0.1 :

  • Resolved initial server connection issues for downloading maps
  • Favorites and recent destinations will now appear automatically after application is updated
  • Reintroduced the integrated iPod control in response to customer feedback
  • Added “select all” option in map manager to download all maps at one time
  • Improved VoiceOver support (for visually impaired)
  • Further UI refinements

   Din pacate harti actualizate nu sunt disponibile in acest update.

Pretul initial:
Numele:
NAVIGON Europe

54.99

s





Developer: NAVIGON AG
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: We’d like to thank all our customers and wish you Happy Holidays and All the Best for 2012! Get the app now at a special discount price for a limited time only!

With NAVIGON you can turn your iPhone o…


Dimensiunea aplicatiei este: 45.8 Mb


10 COMENTARII

  1. icetkk e bun igo dar tocmai ce am instalat navigon asta si pare mult bun. doar parerea mea. spun asta pentru ca aseara am fost la ploiesti si am vrut sa testez igo la drum lung. dupa 30 si ceva de km a iesit in aplicatie si nu mai intra… gen intra statea 4-5 secunde si iar iesea. asta pana sa intru in ploiesti, dupa ce am iesit din ploiesti cand mai aveam 30 si ceva de km pana acasa si l`am pornit mergea. in tot acest timp cat am fost in ploiesti nu a functionat. nu i-am dat nici un restart la telefon sau ceva.