Un nou iPhone ia foc, de aceasta data este al unui pompier

   Luna trecuta v-am spus ca doua terminale iPhone au explodat in diverse colturi ale lumii insa iata ca luna aceasta aflam despre un nou incident care de aceasta data a implicat iPhone-ul unui pompier. Este desigur vorba despre un terminal iPhone 4 care a luat foc in timp ce era la incarcat conectat la un Mac si dupa cate se pare bateria ar fi de vina pentru incident. Un ziar local sustine ca iPhone-ul a luat foc in timp ce se afla la incarcat, a fost aruncat jos unde a dat foc unei carpete si apoi a fost aruncat pe geam deci avea probabil o flacara destul de mare.

On Friday one of East Brandywine’s Fire Fighters experienced a close call with an Apple iPhone. While charging the phone using the Apple provided computer connection, the phone spontaneously caught fire. After the phone fell to the floor igniting the carpet, the phone was thrown out a nearby window. Despite the phone being relatively small it produced a large volume of smoke and a noxious smell.

   Acesta este cel de-al treilea incident in doar doua luni si lucrurile incep sa devina serioase pentru compania Apple deoarece vorbim despre un produs premium care ia foc in timp ce se afla la incarcat. Tot luna trecuta Apple a inceput sa schimbe iPod-uri din cauza unor baterii care luau foc atunci cand se aflau la incarcat si aceeasi problema ar puea fi intalnita la iPhone 4. Exista posibilitatea ca anumite batch-uri de terminale sa aiba probleme cu bateriile insa desigur ca Apple nu le va recunoaste si nu le va rezolva prea rapid insa aveti mare grija cu propriile terminale.