GTA III disponibil la pret redus in App Store!

3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fgqh0IhP5FI[/youtube]

  Desi este disponibil de doar o saptamana in App Store, jocul GTA III a celor de la RockStar Games poate fi achizitionat acum la pret redus, compania hotarand sa organizeze pentru utilizatori o promotie cu ocazia sarbatorii Craciunului. In aceasta idee pretul GTA III a fost redus de la 3.99€ cat era pana azi la 2.39€ si pentru mine jocul merita cumparat fara nici cea mai mica discutie. 2.39€ este un pret mult prea mic pentru un asemenea joc insa daca echipa de marketing de la RockStar Games a decis sa vanda produsul asa, iar eu va recomand sa il cumparati pentru ca nu veti regreta achizitia facuta!

   GTA III reprezinta un port pe iOS a versiunii pentru PS2 si eu unul am ramas extrem de placut impresionat de modul in care arata si functioneaza jocul. GTA III este disponibil sub forma unei aplicatii universale deci il veti putea instala atat pe iPhone cat si pe tableta iPad.

Pretul initial:
Nume:
Grand Theft Auto 3

2.39

s

Developer: Rockstar Games, Inc.
Universala
Categoria: Games


Descriere: Welcome to Liberty City. Where it all began.

Rockstar Games celebrates the 10th anniversary of one of the most influential games of all time. The critically acclaimed blockbuster Grand Theft Auto III comes to mobile devices, bringing to life the dark an…


Dimensiunea aplicatiei este: 462.2 Mb