Video: Action Movie FX te transforma intr-un regizor de la Hollywood

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AiDU-JFl61E[/youtube]

   Iti place sa faci filme cu iDevice-urile tale insa nu esti chiar de priceput in a le adauga efecte precum cele pe care le vezi in marile filme de la Hollywood? Ei bine pentru tine exista acum aplicatia Action Movie FX care iti permite sa adaugi efecte video extrem de interesante pentru filmele facute pe un iDevice. Pe langa efecte video aplicatia are integrata si o serie intreaga de efecte audio care pot fi implementate impreuna cu cele video si rezultatul final este asemanator cu cel pe care il vedeti in multe filme americane.

   Iata principalele caracteristici ale Action Movie FX :

  • 2 FREE Big-Budget FX! MISSILE ATTACK & CAR SMASH!
  • Sound Design By Skywalker Sound!
  • Fast, Automated Video Tracking!
  • Music, Sound FX and Lens Flares!
  • Post to Facebook or Email to friends!

   Aplicatia functioneaza doar pe terminalul iPhone deci pe o tableta este inutila insa oricum doar pe iPhone putem inregistra clipuri video la calitate inalta. Aplicatia este facuta in baza conceptului freemium, adica aveti disponibile gratuit cateva efecte insa altele trebuie sa le cumparati dar partea buna este ca ele costa doar 0.79€ deci sunt accesibile oricui. In final Action Movie FX este o aplicatie interesanta care probabil ii va uimi pe prietenii vostri.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YildQ9OQjoo[/youtube]

Pretul initial:
Nume:
Action Movie FX

Gratuit

s





Developer: Bad Robot Interac…
Categoria: Entertainment


Descriere: ACTION MOVIE FX lets you add Hollywood FX using your iPhone’s video camera! YOU direct the ACTION! And FREE FOR A LIMITED TIME 2 Movie FX packs!!

Here’s how it works:
Select a Scene like “MISSILE ATTACK,” film a target and ACTION MOVIE FX adds an INCOMI…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.1 Mb