Siri va fi legal portat pe vechile iDevice-uri cand solutia de jailbreak pentru iPhone 4S va fi publica

   Stiu ca multi dintre voi asteapta sa vada publica o solutie sigura de a instala Siri pe iPhone 3GS/4, iPod Touch 3G/4G si iPad 1/2 insa deocamdata acest lucru nu este posibil. Desi unele metode de a instala Siri pe vechile terminale au fost publicate, majoritatea sunt complet inutile iar cele care ofera functionalitate adevarata implica renuntarea la confidentialitatea datelor si la trimiterea de informatii catre serverele unor hackeri. Eu va recomand cu tarie sa va feriti de asemenea procedee de instalare a Siri pentru ca pe langa datele oferite gratuit s-ar putea sa ajungeti in imposibilitatea de a face untethered jailbreak(fara a face un restore inainte de a utiliza solutia de untethered jailbreak).

   Toate aceste probleme vor fi rezolvate dupa ce solutia de untethered jailbreak pentru iPhone 4S va fi publicata si developeri precum chpwn sau Steve Troughton-Smith vor putea lansa legal solutii de instalare a Siri pe vechile iDevice-uri. Acest lucru a devenit posibil de indata ce Apple a lansat un nou build al iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S si a decis sa scoata o parte dintre masurile de securitate din el. Musclenerd a descoperit ca file system-ul noului build al iOS 5.0.1 poate fi accesat foarte usor si fisierele Siri pot fi legal luate din el. Avand in vedere ca Apple ne-a oferit Siri gratuit, singurul lucru care impiedica lansarea unei solutii de instalare a asistentului pe vechile iDevice-uri este solutia de jailbreak pentru iPhone 4S.

   Cand veti putea instala Siri legal si fara un potential pericol pe iDevice-urile voastre va voi anunta. Nu cred ca veti putea instala Siri pe terminalele vechi luna aceasta asa ca ar fi bine sa va inarmati cu si mai multa rabdare.