Prima Pagina Android 3 miliarde de aplicatii pentru iPad descarcate din App Store

3 miliarde de aplicatii pentru iPad descarcate din App Store

   Apple a lansat tableta iPad acum 20 de luni impreuna cu un App Store in care se regaseau foarte putine aplicatii compatibile cu noul produs. Chiar si asa tableta s-a vandut foarte bine si dezvoltatorii au inceput sa produca aplicatii pentru ea iar aproape 2 ani mai tarziu aflam ca 3 miliarde de aplicatii pentru iPad au fost descarcate din App Store. In medie aproximativ 20% din descarcarile facute in App Store sunt generate de tablete iPad/iPad 2 deci iPhone-ul este inca produsul cu cei mai activi utilizatori.

iPad users are estimated to have cumulatively downloaded three billion applications since the launch of the iPad in 2010. This was 19% of all cumulative downloads by Apple users. The iPhone took as long as two years before being able to achieve this level of downloads, while the iPad made it within nearly a year and a half. In comparison, Android tablets only have around 440 million downloads thus far.

   Facand o comparatie cu Android Market-ul pentru tablete, doar 440 de milioane de aplicatii pentru tablete Android au fost descarcate in aproape 1 an de la lansarea magazinului respectiv. Diferenta este enorma insa pe piata exista mult mai multe tablete iPad decat tablete Android. Probabil peste cativa ani Android-ul va ajunge din urma iOS-ul insa inainte de toate producatorii de tablete Android vor trebui sa aduca pe piata dispozitive cu adevarat competitive.

 • KFF

  Nu e de mirare ca are asa succes :

  Uite cum arata standul tabletelor Others la unul dintre cele mai mari magazine din Paris , acum cateva ore ( http://www.bhv.fr )

  http://i798.photobucket.com/albums/yy270/Andrei78/IMG_0977.jpg

  Aruncate la gramada pe raft , nimeni nu era interesat de ele , in schimb ce vis-a-vis , la standul Apple era plin de lume . Cam asta e interesul pentru tabletele non-iPad .

 • Sir Vladio

  12 luni -> 440 milioane pe mai multe modele de tablete
  20 luni -> 3 miliarde doar pe 2 modele de ipad
  tare 😛

 • mihaifoto

  Ceva asemanator era si la Media Galaxy in Baneasa: in zona cu tablete toata atentia era pe iPad, de restul hoardelor Android nu era nimeni interesat; in zona laptopurilor la fel : toata lumea pe MacBook-uri si iMac-uri. Oare celelalte laptopuri erau invizibile?