Prima Pagina Apple iOS 5.1 nu rezolva problemele apelurilor facute de pe iPhone

iOS 5.1 nu rezolva problemele apelurilor facute de pe iPhone

  Daca aveti un iPhone 4S atunci este foarte posibil ca macar o data sa fi intampinat probleme cu apelurile facute de pe propriul iDevice. Eu intampin probleme cu sunete statice in timpul apelurilor insa pentru unii problemele au legatura cu inchiderea sunetului la initierea unei convorbiri sau la cateva minute dupa initierea ei. Desi Apple a spus ca va rezolva toate problemele utilizatorilor prin lansarea iOS 5.0.1/5.1, iata ca in realitate lucrurile sunt deocamdata complet diferite. Se pare ca iOS 5.1 nu va rezolva problemele cu inchiderea sunetului, cel putin asta sustin posesorii de terminale iPhone 4S care discuta pe forumul Apple.

  Unii utilizatori ai forumului Apple sustin ca aceleasi probleme au fost intalnite si pe iPhone 3GS/4 deci totul ar avea drept principal vinovat iOS-ul si nu terminalul iPhone 4S. Desi deocamdata iOS 5.1 nu pare sa fi rezolvat problemele, aceasta versiune a sistemului de operare nu este deocamdata disponibila public in iTunes deci Apple inca are timp sa repare tot ceea ce este stricat. Este foarte posibil ca saptamana aceasta sau saptamana viitoare sa avem iOS 5.1 beta 3 disponibil pentru dezvoltatori sau este posibil sa avem chiar iOS 5.1.

 • sorin_dm

  da, intr-adevar nu le rezolva…am cerut stornarea iPhone-ului meu 4S si cei de la emag au inteles problema (dupa 9 zile in service) si s-a rezolvat 🙂

 • Swat

  Eu am făcut update la 5.0.1 acum câteva zile si nu am mai întâmpinat probleme in apeluri . Pe 5.0 din 10 apeluri in 1 nu mă auzea cel cu care vorbeam . Metoda Mute/Unmute nu funcționa de fiecare data.

 • egrimisu

  la mine 5.0.1 se pare ca a rezolvat problemele legate de apelare.

 • Dan

  Ati avut si voi problema cu pozele facute pe iphone cu ios 5.0.1? Unele imi ies rasturnate si windows nu ma lasa sa le ajustez. E o problema intalnita pe google si e vina os-ului si singura rezolvare e paint. Cica de vina e butonul plus. Pozele facute cu el ies invers. Pe bune.
  La fel e si cu videoclipurile, dar cele deschise in quicktime se vad drepte.

 • Alexandru Tataru

  @Dan, si eu am aceasta problema. M-am ingrozit cand am vazut ca toate pozele de la ziua tatalui meu au iesit pe invers deoarece folosisem tasta + si nu cea a camerei din aplicatie. La fel cum ai spus aplicatia default din windows nu poate sa le roteasca. @zaone poate publici un articol legat de asta si vi cu o solutie pentru publicul general. Este destul de apasatoare si deranjanta problema.

 • Uite o solutie, le intorci folosind windows photo viewer. Nici pozele editate pe iPhone nu sunt afisate in Windows dar apar pe Mac. Treaba cu rotirea clipurilor am rezolvat-o din quicktime care are functie de rotire. Pentru poze probabil un soft gen acdsee rezolva problema pentru mai multe poze.
  Acum problema e la voi mai mult ca sigur. Cand faci poza, ca ea sa apara normala trebuie sa ai butoanele de volum in jos. Daca butoanele de volum sunt in sus si in partea dreapta poza si clipul video apar invers.

 • eu

  @ zaone daca trebuie sa tinem telefonul cu butoanele de volum in jos cand facem poza asta nu inseamna ca este un bug? Pentru ca se poate face o poza cu ajutorul acestor butoane, in normalitate, ar trebui ca acestea sa le putem folosi in partea de sus. Ca la orice aparat foto butonul se afla sus nu jos.

  Deci peroblema e la Apple rezolvarea e la noi. 😀

 • Dan

  Aș vrea să îmi detaliez situația. Acum câteva zile am observat că unele pozele descărcate de pe Apple iPhone 4S cu iOS 5.0.1 (atât folosind cablul de date, cât și PhotoStream din iCloud) se văd invers în Mirosoft Windows 7. Încercând să le rotesc în Windows Explorer, îmi apărea mesajul că fișierul nu poate fi modificat neavând eu drepturile asupra lui sau fiind deschis de alt program. Încercând să le rotesc cu Windows Life Photo Gallery, îmi apărea eroarea 0x80070057.

  Am căutat de pe google după codul de eroare. Așa am ajuns la asta: http://www.0x80070057.com/. Site-ul acesta promite că rezolvă acest cod de eroare dacă îi descarc programul: ParetoLogic PC Health Advisor. Am făcut acest lucru și am scanat cu el PC-ul pentru probleme. Mi-au apărut numeroase probleme și m-a pus să plătesc pentru un cod de activare a programului. Cam 130 de lei. Am plătit și mi-au dat codul. Mi-a rezolvat toate problemele și m-a pus să restartez PC-ul. Nicio schimbare în bine. (Ulterior, am trimis sezisarea celor de pe site și mi-au dat întreaga sumă înapoi).

  Am căutat mai adânc pe google și am găsit că problema e doar pentru iPhone 4S.

  https://discussions.apple.com/thread/3444951?start=15&tstart=0

  http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-pictures/when-i-import-photos-from-my-iphone-4s-into/12b87da1-9564-4054-81ee-4293d2fed426?msgId=426d7929-2f18-40d5-a908-e31b158bac77

 • Da, deci daca faceti poze cum am explicat eu in a doua parte a comentariului Windows-ul le va vedea invers. E la fel si pentru clipuri video.
  LE: Si la iPhone 4 se vad la fel pozele, totul tine de modul in care ai terminalul orientat. Mai inainte am testat pozele cu iPhone 4.

 • JohnnyUSA

  Sunete statice, pierderea sunetului, esuarea efectuarii apelurilor… toate astea le pateam si pe IOS 4 cu Iphone 4. Mai nou, pe IOS 5 apar si niste piuituri in timpul apelurilor si sunt nevoit sa inchid si sa sun iarasi…

  Pana acum dadeam vina pe operator ( COSMOTE ), se pare ca el nu are nici o vina… ci telefonul meu de 30 de milioane are acea vina.

  Sa-mi fie invatatura de minte.

 • Dan

  Mulțumesc pentru sfaturi zaone. Am avut si eu iPhone 4. Intradevar, se vedeau si acolo invers pozele, dar puteau fi modificate cu orice soft… Acestea nu pot fi modificate decat cu Paint.

 • Dan

  …Si problema e doar la cateva dintre poze. Toate pozele le-am facut tinand telefonul cu butonul plus in partea superioara si apasandu-l. Unele ies bine, altele ies invers dar pot fi modificate, altele ies invers si nu pot fi modificate. Ordinea cazurilor e aleatorie.

 • dan1978

  Am 5.0.1 dar pe iphone 4.Marea problema o am la cautarea de contacte……apas sa caut un nume si imi dispare imaginea(tot timpul).Am instalat icaller ca sa pot folosii telefonul.Inca o problema….initiez un apel si intotdeauna fereastra se minimalizeaza in bara de sus,trebuie sa apas pentru revenire la apel.

 • lll

  eu folosesc ios de la whitedoor ,arata ca ios5 dar se comporta ca 3.1.3…am aceeasi problema

 • Alejandr0

  Soluția care merge la mine MEREU este ca atunci cand initiezi apelul, sa comuti pe difuzor, iar dupa ce se aude primul “beeeep” (semn ca a început apelul), comuti inapoi pe apelare normala;)

 • roobert74

  III da si tu mai multe detalii despre whitedoor ,cum se misca pe ce model de iphone il folosesti.
  multumesc

 • dan1978

  @zaone.Ai o solutie la problema mea?

 • @roobert74: Doar pe iPhone 2G este.
  @dan1978: AI jailbreak, tweak-uri, teme instalate din Cydia?

 • BYBY_TMG

  La mine pe 5.0.1 4S merge ok, adica am intampinat si eu problema cu poza rasturnata pe la inceput, dar de atunci nu am mai intalnit problema.
  Eu le-am intros cu Windows Picture and Fax Viewer si au mers.
  Si la mine cateodata ma aud cu ecou cand vorbesc la telefon, dar nu tot timpul si nu este chiar asa de deranjant .

  @zaone zicea ceva ca poti face poza tinand butonul de minus sau nu ti-am inteles eu bine mesajul?

 • dan1978

  Am jailbreak,la teme m-am gandit si eu si am lasat stock dar nici o imbunatatire.Tweak-uri Icaller,infinifolders,move2unlock

 • @BYBY_TMG: Nu am spus nimic de butoanele cu care puteti face poza.

 • Me

  Am un prieten care si-a luat 4s si in 90% din cazurile in care il sun, imi da ton de no signal…

 • danny

  da totusi, de cand s`a scos iOS 5.1? :))))

 • dpetruneac

  iOS 5.1 Beta 3 rezolva problema cu apelurile?

 • Anonymous

  Salut. Am cumparat de 3 zile un iphone 4 de la Orange cu iOS 5.0.1. Totul mergea perfect la el, viteza era uimitoare, pana candma suna tata. Nu auzeam ce zice desi eu daca spuneam ceva el ma auzea. Am activat optiunea “difuzor” si asa il auzeam dar prin difuzorul de jos al aparatului. Am crezut ca cel de sus de langa camera frontala e stricat, dar apoi am inregistrat ceva si auzeam. Asa ca nu stiu ce sa fac. Cred ca e de la iOS. Va rog ajutati-ma.

 • Cea mai sigura rezolvare implica in restore.